Neler Yeni

Akbank Hacklendi mi ? Paralar güvende mi ?

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Kızmayın şimdi web sitesine, web sitesi ne yapsın. Sorgusuna doğru cevap veren yok 🤣🤣
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kripto para işte bu yüzden yaygınlaşmalı. Çünkü veriler banka sistemi gibi tek bir bilgisayarda tutulmuyor bu yüzden böyle sıkıntılar olmuyor.
Para kaybı olsa anlarım da yazdığım konuda "Kripto para bu yüzden yaygınlaşmalı demek biraz mantıksız" kankam. Çünkü kripto paralar için aracılık eden sistemler de de çökmeler oluyor.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Kızmayın şimdi web sitesine, web sitesi ne yapsın. Sorgusuna doğru cevap veren yok 🤣🤣

Para kaybı olsa anlarım da yazdığım konuda "Kripto para bu yüzden yaygınlaşmalı demek biraz mantıksız" kankam. Çünkü kripto paralar için aracılık eden sistemler de de çökmeler oluyor.
Aracılık edenler çöküyor ama blok zincirinin çöktüğünü görmedim.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Aracılık edenler çöküyor ama blok zincirinin çöktüğünü görmedim.
Ben de öyle dedim. Bu olayda da paranın bir yere kaybolduğu yok sadece o paraya ulaşmanı sağlayan aracı uygulamalar çöktü. Aynı coin'lerde de olabileceği gibi.

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Bir kaç saate düzelir demişler ama bence gg oldu zaten akbank çok müşteri kaybedecek sorun olmasada

Son düzenleme:

Köylü

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Bahadır Özel
Traktör için krediye başvurmuştum vermediler bende sistemi hekledim parayı yurtdışına transfer ettim, şuan size nasıl açıklayacaklarını düşünüyorlar.

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Para kaybı olsa anlarım da yazdığım konuda "Kripto para bu yüzden yaygınlaşmalı demek biraz mantıksız" kankam. Çünkü kripto paralar için aracılık eden sistemler de de çökmeler oluyor
9 yılda 6 saat durdu sadece
Son 9 yılda banka sistemleri nasıl durmuş ona bakalım bir de
Ayrıca o 6 saat de ilk yıllarda olmuştu.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Bence dediğim şeyi bir daha okumalısın.
Borsalardan bahsediyorsan borsa traderlerin işi. Borsaların kriptoyla alakası ne anlamadım. Kriptoların kendi transfer araçları hiç durmadı kaö yıldır.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Borsalardan bahsediyorsan borsa traderlerin işi. Borsaların kriptoyla alakası ne anlamadım. Kriptoların kendi transfer araçları hiç durmadı kaö yıldır.
Onu demek istememiştim ama sen bilirsin haklısın :)

Karşı bir görüş de belirtmedim aslında sadece burada bunu demek mantıksız deyip sebebini açıkladım.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Onu demek istememiştim ama sen bilirsin haklısın :)

Karşı bir görüş de belirtmedim aslında sadece burada bunu demek mantıksız deyip sebebini açıkladım.
Ben de senin görüşünün mantıksız olduğunu söyledim. Etherum çıktığından beri kaç defa durmuş diye bilgiyi verdim. Sen aksini söyledin. Ne demek istediğini açıkça söylesen, ben öğrenmek isterim. Yanlış anlama gerçekten öğrenmek istiyorum.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Ben de senin görüşünün mantıksız olduğunu söyledim. Etherum çıktığından beri kaç defa durmuş diye bilgiyi verdim. Sen aksini söyledin. Ne demek istediğini açıkça söylesen, ben öğrenmek isterim. Yanlış anlama gerçekten öğrenmek istiyorum.
Coinler çöker demek istemedim. Coin almamızı sağlayan aracı sitelerin (Binance gibi) çökebileceğini belirttim.

Top Bottom