Akbank ye i muşterilerine 750tl chip puan veriyor bu puanları trendyol n11 hepsiburada migros a 101 şok ve benzeri bir çok yerde kullanabilirsiniz üye olurken size vereceğim davet kodunu yazmanız yeterli olacaktır ikimizde 750tl kazanıyoruz
Davet kodum 100010011303145
Sizde arkadaşlarınızı da et ederen 750 tl kazanabilirsiniz
Akbank'lı olursanız 750 TL size 750 TL bana geliyor sadece akbanklı olmanız yeterli canlı destekle müşteri temsilcisi ile konuşup akbank'lı oluyorsunuz kredi kartı açmanıza gerek yok sadece hesap oluşturuyorsunuz ve bitiyor 5 dakikalık iş 750 TL az bir para değil bu para chip para şeklinde açtığınız hesaba yatırılıyor Trendyol şok a101 Shell gibi bir sürü yerde chip para geçiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Davet kodum 100010011303145
Sizde arkadaşlarınızı da et ederen 750 tl kazanabilirsiniz
Akbank'lı olursanız 750 TL size 750 TL bana geliyor sadece akbanklı olmanız yeterli canlı destekle müşteri temsilcisi ile konuşup akbank'lı oluyorsunuz kredi kartı açmanıza gerek yok sadece hesap oluşturuyorsunuz ve bitiyor 5 dakikalık iş 750 TL az bir para değil bu para chip para şeklinde açtığınız hesaba yatırılıyor Trendyol şok a101 Shell gibi bir sürü yerde chip para geçiyor