Perfectshot06
Moderatör
Dahası
Cumartesiymiş bugünNe yaptın Denedin mi
Cumartesiymiş bugünNe yaptın Denedin mi
Parayı sadece daveti gönderen kişi alıyor. Üye olanlar alamıyor.2 kişi referansımla hesap açmış kendilerine de 250₺ chip para geldi mi acaba?
ben akbanklı degılım arkadasım akbanklı onun referans kodu ıle banka hesabıactırırsam hesap kartı cıkartırsam 250 tl mı verılıyorDostlar Akbank mobilden üye olanlara %0 faizle 7.500₺ kredi veriyor.
Davet kodumla üye olursanız bana ve kodu kullanan kişilere 250₺ chip para veriyor. Aklınıza takılan olursa sorabilirsiniz
Akbank Davet Kodum: 1000121323
İhtiyacı olan kullansın muhtemelen sınırlı sayıdadır. 12 Aylık 625₺ye geliyor, toplam geri ödemesi 7.539₺ (39₺ bsmv)
Bilgisayar almak isteyen kişiler için kredi kartsız velinimet bence.
Nasıl yapılır?: Akbank mobil uygulamasını indirip Müşteri olacaksınız. Sonrasında kredi kampanyasında 7.500₺ %0 faizli krediyi seçip ilerleyeceksiniz. Bu kadar
Şartlar
• Daha önce müşteri olup hesabı pasif olanlar krediyi çekebilir.
• Öğrenciler çekebilir
• Son aşamada Akbank müşteri temsilcisiyle görüntülü görüşüyorsunuz.
• Bunu yaparsanız kredi anında hesabınıza yatıyor
• Görüntülü görüşme sağlayamazsanız (bazen yoğunluktan denk gelemiyorsunuz, bazen de uygulama bankaya gitmenizi istiyor) imza atmak için herhangi bir Akbank şubesine yönlendiriliyorsunuz.
ınternetten goruntulu konusma asamasına gelınce telefonu acmıyorlar bankaya gelın dıyorlar bankaya gıttıgımde de hesap kartı cıkarabılırım dımı referans kodu ıleParayı sadece daveti gönderen kişi alıyor. Üye olanlar alamıyor.
bankaya gittiğinizde sizlere kredi kartı almanızı istiyorlar ve referans kodunu kullanamayabilirsiniz.ben akbanklı degılım arkadasım akbanklı onun referans kodu ıle banka hesabıactırırsam hesap kartı cıkartırsam 250 TL mı verılıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ınternetten goruntulu konusma asamasına gelınce telefonu acmıyorlar bankaya gelın dıyorlar bankaya gıttıgımde de hesap kartı cıkarabılırım dımı referans kodu ıle
250TL arkadaşına veriliyor.ben akbanklı degılım arkadasım akbanklı onun referans kodu ıle banka hesabıactırırsam hesap kartı cıkartırsam 250 TL mı verılıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ınternetten goruntulu konusma asamasına gelınce telefonu acmıyorlar bankaya gelın dıyorlar bankaya gıttıgımde de hesap kartı cıkarabılırım dımı referans kodu ıle
bankaya gittiğinizde sizlere kredi kartı almanızı istiyorlar ve referans kodunu kullanamayabilirsinizzorunlu mu yoksa
suan arayayım mı250TL arkadaşına veriliyor.
Görüntülü arama aşamasında bende çok fazla bekliyordum fakat sahurdan sonra yani gece 4-5 gibi bağlanırsanız hemen cevap veriyorlar şubeye gitmenize gerek yok.
arayabilirsiniz mobil bankacılık benim bildiğim 7/24 çalışıyorlarsuan arayayım mı
bu tarıh gırme yerınde daha hızlı bır secenek yokmu ya delı edıyorarayabilirsiniz mobil bankacılık benim bildiğim 7/24 çalışıyorlar
malesef yok ama davet koduna benim kodumu girebilirseniz teşekkürlerimi şimdiden iletebilriim Davet kodum 1000122978bu tarıh gırme yerınde daha hızlı bır secenek yokmu ya delı edıyor
malesef sadece yeni müşteriye veriyor müşteri pörtfoyunu arttırmak amaçlı yapılıyor.Akbanklı olan kişiye vermemesi çok saçma karşılıklı olması lazım aslında