Neler Yeni

Akbanklı Olanlara 100₺ Hediye

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

FareV

80+ Bronze
AKBANK Mobil Uygulamasından Davet kodu kullanarak ilk defa müşteri olanlar uygulama üzerinden talep ettikleri banka kartı oluşturulduktan sonra davet ettikleri kişi başına 250 TL Chip Para kazanıyorlar. Alışverişlerinizde alt limitsiz kullanabilirsiniz. Davet kodunun kayıt esnasında veya müşteri olduktan sonra 1 ay içerisinde Müşteri Temsilcisine bağlanarak kullanılması gerekiyor. 4 kişiye kadar davet edip 1000 TL'ye kadar chip-para kazanabilirsiniz.

Benim Davet Kodum İle Akbanklı Olmak İsteyen Arkadaşlar Bana Ulaşıp Hesaplarını Açtıktan Sonra 100₺ Göndereceğim

Akbank Mobil uygulamasını indirip "Akbanklı Olmak İstiyorum" butonuna tıklayarak kimlik bilgilerini girdiği ekrandaki Davet Kodu kutucuğuna davet kodunu yazması ve sonrasında Müşteri İletişim Merkezi ile kısa bir görüntülü görüşme yaparak Akbanklı olunması gerekiyor.

Davet Kodum : 1000120324

Müşteri Olduktan sonra sizde davet kodunuzu paylaşıp 4 kişiye kadar 250TL Chip-Para kazanabilirsiniz.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,809
İsim
Mert Can Ergün
Chip para her yerde geçmiyor anlaşmalı olduğu yerde geçiyor onu da sorman gerek chip para geçiyor mu geçmiyor mu diye migros da geçiyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,278
Üyeler
163,631
Son üye
scisquds
Top Bottom