FareV
80+ Bronze
AKBANK Mobil Uygulamasından Davet kodu kullanarak ilk defa müşteri olanlar uygulama üzerinden talep ettikleri banka kartı oluşturulduktan sonra davet ettikleri kişi başına 250 TL Chip Para kazanıyorlar. Alışverişlerinizde alt limitsiz kullanabilirsiniz. Davet kodunun kayıt esnasında veya müşteri olduktan sonra 1 ay içerisinde Müşteri Temsilcisine bağlanarak kullanılması gerekiyor. 4 kişiye kadar davet edip 1000 TL'ye kadar chip-para kazanabilirsiniz.
Benim Davet Kodum İle Akbanklı Olmak İsteyen Arkadaşlar Bana Ulaşıp Hesaplarını Açtıktan Sonra 100₺ Göndereceğim
Akbank Mobil uygulamasını indirip "Akbanklı Olmak İstiyorum" butonuna tıklayarak kimlik bilgilerini girdiği ekrandaki Davet Kodu kutucuğuna davet kodunu yazması ve sonrasında Müşteri İletişim Merkezi ile kısa bir görüntülü görüşme yaparak Akbanklı olunması gerekiyor.
Davet Kodum : 1000120324
Müşteri Olduktan sonra sizde davet kodunuzu paylaşıp 4 kişiye kadar 250TL Chip-Para kazanabilirsiniz.
Benim Davet Kodum İle Akbanklı Olmak İsteyen Arkadaşlar Bana Ulaşıp Hesaplarını Açtıktan Sonra 100₺ Göndereceğim
Akbank Mobil uygulamasını indirip "Akbanklı Olmak İstiyorum" butonuna tıklayarak kimlik bilgilerini girdiği ekrandaki Davet Kodu kutucuğuna davet kodunu yazması ve sonrasında Müşteri İletişim Merkezi ile kısa bir görüntülü görüşme yaparak Akbanklı olunması gerekiyor.
Davet Kodum : 1000120324
Müşteri Olduktan sonra sizde davet kodunuzu paylaşıp 4 kişiye kadar 250TL Chip-Para kazanabilirsiniz.