Akıllı bileklik önerisi

AK47

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
840
Arkadaşlar selam. Malum babalar günü geliyor, geçenlerde babam internette dolaşırken akıllı bileklik görmüştü ve bana "Baksana X markası bileklik çıkarmış." demişti markayı hatırlayamadım şuan :D . Babama babalar günü için akıllı bileklik almayı düşünüyorum. Şuan telefon olarak Xiaomi Mi Note 8 kullanıyor. Benim düşündüğüm bileklikde Xiaomi Mi Band 4. Şuan hepsiburada'da tam 199 TL. Aynı fiyatlara daha iyisi var mıdır önerebileceğiniz? Şuan segmentinde en iyisi diye biliyorum Xiaomi Mi Band 4'ü. Kısa bir süreliğine tavsiyelerinizi bekliyorum duruma göre birazdan sipariş vereceğim.

Not: Bu arada forumda baba olan varsa şimdiden babalar günü kutlu olsun.

Mi band 4 güzel bir tercih olur hocam. Zaten fazlaca bir alternatifi yok. Xiaomi kral konumunda şuan. Fiyatı da oldukça iyi.

Arkadaşlar selam. Malum babalar günü geliyor, geçenlerde babam internette dolaşırken akıllı bileklik görmüştü ve bana "Baksana X markası bileklik çıkarmış." demişti markayı hatırlayamadım şuan :D . Babama babalar günü için akıllı bileklik almayı düşünüyorum. Şuan telefon olarak Xiaomi Mi Note 8 kullanıyor. Benim düşündüğüm bileklikde Xiaomi Mi Band 4. Şuan hepsiburada'da tam 199 TL. Aynı fiyatlara daha iyisi var mıdır önerebileceğiniz? Şuan segmentinde en iyisi diye biliyorum Xiaomi Mi Band 4'ü. Kısa bir süreliğine tavsiyelerinizi bekliyorum duruma göre birazdan sipariş vereceğim.

169 a mi band 4 almıştım öneririm
Fakat çizildi biraz ona rağmen sağlam şuan 199tl hepsiburadada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefondan kontrol özelliği olsun hava durumu filan renkli ekranı çok şık kullanım deneyimi olarak söylüyorum (mi band 4 için )

169 a mi band 4 almıştım öneririm
Fakat çizildi biraz ona rağmen sağlam şuan 199tl hepsiburadada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefondan kontrol özelliği olsun hava durumu filan renkli ekranı çok şık kullanım deneyimi olarak söylüyorum (mi band 4 için )
Tamamdır hocam çok sağol. Ne gibi şeyler yapılabiliyor bileklik ile biraz özetler misin?

Tamamdır hocam çok sağol. Ne gibi şeyler yapılabiliyor bileklik ile biraz özetler misin?
Hava durumu
Kalp ritmi
Adımsayar
Kronometre
Uyku takibi
Parlaklık ayarlama
Sudayaniklili diyorlar (test etmedim )
Ekranı sağlam diyorlar
Varda var
YouTube kanallardanda bakabilisin orada tam olarak bilekliği görürsün

Saat görünüşü guzel mi fitten istediğin resmi ekrana aktarma
Mi fit uygulaması çok güzel

Tamamdır çok sağolun verdim siparişi :D

Güvenilirdir Samsun'da yasiyorum PTT kargo ile 6 7 günde geldi (Gene kapida kontrol et temizmi fiziği filan varmı diye (bana ambalajlı gelmişti )sanda öyle gelir muhtemelen
Hepsijet ile aldım kanka yarın gelsin diye :D bir sorun olacağını sanmıyorum ya satıcı direk hepsiburada bir sorun olursa da çözerler illaki.

Geri