🔥İndirim Akıllı Dijital Vücut Analiz Tartısı 299TL (Yağ, Kas, Su Oranı ve BMI Ölçümü)

saaransar

80+
Reaksiyon skoru
4

61i63E7QEPL._SX522_.jpg

alınır mı tartı almayı düşünüyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 yorum var 1 yıldız o da yanlış tartıyor diye.

Yağ, kas, su oranı falan tam olarak ölçemez arkadaşlar alırken normal dijital tartı alıyormuş gibi alın. Gidip o bilgilere inanıp da hareket etmeyin sakın. Zaten Sıcak Fırsat ürünü değil Trendyolda zaten 250TL hepsi aynı yerden (ÇİN) den geliyor.

Hatta ikili alımda tanesi 210TL olmuş oluyor :)

Bu terazler yağı kası neye dayanarak ölçüyor hadi suyu ayakta terden ölçtüğünü varsaydım?
Elektrik akımı geçirip öyle ölçüyor. Belli kısıtlamaları var yaş gibi. Bende huawei var doğru ölçüyor ama bundan 10 kat pahalı

Bu terazler yağı kası neye dayanarak ölçüyor hadi suyu ayakta terden ölçtüğünü varsaydım?
Kas ölçmüyor ki bunlar kütle ölçüyor. Sağ ayak tabanından akım veriyor ve sol ayak tabanın da topraklama oluyor. Tüm vücudunu da çöp adam şeklinde bir kablo olarak düşünürsen o akım sağ iç bacağından kasıklara ordan sol iç bacağına geçip, sol ayak tabanından tartıya geri dönüyor. Dönen akıma göre ne kadar direnç uygulandığını tespit edip iç bacaklarında iletken/yalıtkan dengesini hesaplıyor. Sonra da default girilmiş ayarlarla (70kg insanın x kadarı kemiktir gibi) alt vücudundaki kütle oranını tahminliyor. Ordan da alt vücut/üst vücut oranını yine default ayarlarla -standart bir insanın bacak/gövde oranı şu kadardır diye- tahminliyor. Ya da direkt sadece alt vücut kütle oranını veriyor.

Evde tartı yok alayım mı beyler daha iyisi var mıdır bu fiyatlara

Hocam insan iletken olduğu için kaslardan elektrik geçiyor tartı da bu elektrik sayesinde ölçüyor yağdan elektrik geçmediği için oradan da yağı ölçüyor yani tam olarak bu değil ama buma benzer bi şey ben de reelste falan görmüş olabilirim

En profesyonel makinasında bile %5 e kadar hata payı var yazıyordu sanırım bunların.Gene de normal baskul fiyatına alınır karşılaştırma yaparak fikir edinebilirsiniz yağ oranı artıyor mu azalıyor mu görmek için.

Geri