Neler Yeni

Öneri Akıllı kol saati mi? Classic kol saati mi ?

TİTAN.

80+ Platinum
Bütçe
2500
Dostlar hangisini tercih etmeliyim akıllı saat mi yoksa standart classic saat mi tercih edilmeli ?
Akıllı saat olarak Samsung galaxy watch 4 classic düşünüyorum diğer türlü hangi tür saat almam gerektiğini bilmiyorum

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Selim
Tamamen kişisel bir soru. Ben akıllı tercih ederdim istediğin zaman arayüzü değiştirebiliyorsun ister klasik saat görünümü yap ister dijital görünüm yap.

federalper

80+ Silver
Akıllı daha işlevsel bence. Arkadaşım da watch 4 classic var memnun ve şık gözüküyor

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Dostlar hangisini tercih etmeliyim akıllı saat mi yoksa standart classic saat mi tercih edilmeli ?
Akıllı saat olarak Samsung galaxy watch 4 classic düşünüyorum diğer türlü hangi tür saat almam gerektiğini bilmiyorum
Akıllı güzel hoş ama. Bence klasik daha şık bence. Hele birde otomatik klasik olursa şahane oluyor. Tabi tercihler kişiseldir.

ExploiT

80+ Bronze
Akıllı saatler klasik görünüme bürünebiliyorlar fakat o kadran olmadan olmuyor yinede. Kullanacağın yere göre değişir ama her zaman bir tanede olsa güzel bir klasik saatin olmalı takım elbisede kullanabileceğin yada bir iş görüşmesinde vs. ama günlük hayatta tabi ki akıllı tercih edilebilir kişiye bağlı ben klasikciyim

TİTAN.

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki dostlar klasik almak istesem nasıl bir şey tavsiye edersiniz

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,093
İsim
.
O bütçede akıllı

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Utku Kulaç
akıllı al kardeşim bende watch 4 kullanıyorum gerçekten parasını hakeden bir saat tek sıkıntısı şarjı 2gün gidiyor ama her özellik var

Top Bottom