Akıllı güzel hoş ama. Bence klasik daha şık bence. Hele birde otomatik klasik olursa şahane oluyor. Tabi tercihler kişiseldir.Dostlar hangisini tercih etmeliyim akıllı saat mi yoksa standart classic saat mi tercih edilmeli ?
Akıllı saat olarak Samsung galaxy watch 4 classic düşünüyorum diğer türlü hangi tür saat almam gerektiğini bilmiyorum
O bütçede akıllıDostlar hangisini tercih etmeliyim akıllı saat mi yoksa standart classic saat mi tercih edilmeli ?
Akıllı saat olarak Samsung galaxy watch 4 classic düşünüyorum diğer türlü hangi tür saat almam gerektiğini bilmiyorum
akıllı al kardeşim bende watch 4 kullanıyorum gerçekten parasını hakeden bir saat tek sıkıntısı şarjı 2gün gidiyor ama her özellik varDostlar hangisini tercih etmeliyim akıllı saat mi yoksa standart classic saat mi tercih edilmeli ?
akıllı al kardeşim bende watch 4 kullanıyorum gerçekten parasını hakeden bir saat tek sıkıntısı şarjı 2gün gidiyor ama her özellik var
Beyler 2 türdede saat almak istiyorum tavsiyeleriniz var mı hem akıllı için hem classic olarakO bütçede akıllı