maalesef o işe yaramıyor always on top yani sürekli üstte yapmışlar programı.windows 10 da masaüstü değiştir üst köşeden sağa doğru dokunmatiği gelmesi lazım.
Pek fazla bilgim yok ama bizim hoca bazen telefonu bize verip sen aç diyor sende işte ben açıcam diye ordan ayarlara girip bilgileri Kendi telefonundaki uygulamaya girersen sende açabilirsinŞu mehcan e-kilit'i kırmak için herhangi bir yol bilen arkadaşlar dmden yazabilir mi? kendi usb me windows 10 PE kurup uygulamanın dosyalarını bulmaya çalıştım bulamadım, kimse usb ile açmıyor hocalar telefondan taratıyor, yönetici usbsi de IT teknisyeninde. (akıllı tahta akıllı değil. projeksiyonu yansıtıp kalibrasyon yapmalılardan, kilit bilgisayara kurulu.)
Dediğin gibi yaptım herşeyi mehcan00.dat ı attım flaşı takınca seri numaralar uyumsuz hatası aldım.Konuşmayı başka bir yere taşımak yasak değil ise yazabilirim daha önce kullandığım Yeşil bir forumda yasak olduğunu duymuştum burada yasak değilse özelden anlatabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
illaki buradan bir açığını öğrenmek istiyorsanız en basit açığını söyleyeyim önce klasör ve arama seçeneklerinden korunan sistem dosyalarını gizlenin işaretini kaldırın ve gizli dosyaları gösteri açın ardından tahtayı açan usb'nin içindeki mehcan00.dat dosyasını alıp kendi usb nize attığınızda artık tahtayı açabilirsiniz.
Bende olmuştu galiba sizin tahtadaki biraz daha yeni sürüm maalesef artık bu işle uğraşmıyorum disiplinin ucundan döndüm en son.Dediğin gibi yaptım herşeyi mehcan00.dat ı attım flaşı takınca seri numaralar uyumsuz hatası aldım.
Ben bu Programı Kıran bir program yazdım hemde test ettim ve çalışıyor.
Özelden anlatabilir misiniz acaba?Konuşmayı başka bir yere taşımak yasak değil ise yazabilirim daha önce kullandığım Yeşil bir forumda yasak olduğunu duymuştum burada yasak değilse özelden anlatabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
illaki buradan bir açığını öğrenmek istiyorsanız en basit açığını söyleyeyim önce klasör ve arama seçeneklerinden korunan sistem dosyalarını gizlenin işaretini kaldırın ve gizli dosyaları gösteri açın ardından tahtayı açan usb'nin içindeki mehcan00.dat dosyasını alıp kendi usb nize attığınızda artık tahtayı açabilirsiniz.
Kaya bey dm gelir misiniz acaba size ulasamiyorumDediğin gibi yaptım herşeyi mehcan00.dat ı attım flaşı takınca seri numaralar uyumsuz hatası aldım.
Sizede ulasamiyorum dm gelseniz olurmuBende olmuştu galiba sizin tahtadaki biraz daha yeni sürüm maalesef artık bu işle uğraşmıyorum disiplinin ucundan döndüm en son.