- Reaksiyon skoru
- 880
reis bi sn atom parçalamaya çalışıyorlarLan soru 2 buçuk yıllık hiçmi tarihlere bakmıyonuz cevaplarken ve nerden buluyonuz bu eski soruları en yukarıda ne işi var bunun ya
reis bi sn atom parçalamaya çalışıyorlarLan soru 2 buçuk yıllık hiçmi tarihlere bakmıyonuz cevaplarken ve nerden buluyonuz bu eski soruları en yukarıda ne işi var bunun ya
Şu devketin şifreli olanını diyorsan basit ya virüslü flash takıp mal ettiğimiz bir zaman bile olmuştu ama yapma derim ağır disiplin suçuymuş bazı sonoftakiler abartıp teneffüslerde bile oynamıştı ele başları uzaklaştırma aldı ve ailesi çağrıldıakıllı tahtadaki e-kilit uygulaması nda barkod çıkıyor normal telefondaki barkod okuyuycuyla okuttum 100 karakterli rastgele harfler çıktı aslında programın mantığını anlarsak kırılabilir bence
Ortaokulda tahtada purna açmışlar o yüzden tüm tahtalara qr kod geldi şuan 11. Sınıfım 9/10 larda şifre vartahtalar zaten kasıyor bizim hep açıklar hiç kilitli görmedim millet şarkı açıyor eğleniyor yada bazen video açıyorlar izliyoruz öyle eğlenceli geçiyor aslında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sonuçta yapamazsın demiyorlar :d
O Şuan işe yaramazda şuan yapıla bilecek yöntemler bide siber suça giriyor okuldaki tüm cihazların ip toplayıp akıllı tahtadan o ipleri gerekli engellemeyi yaparsan cihazdandan silersen programı bir daha sorun çıkarmaz tüm ağdaki cihaz ip topladın için otomatik olarak hiçbir cihazdan merkezi server dahil erişemez bu yüzden geri gelmez tabi bu dediklerimi WinRE terminalden yapıcan ama ip toplamak için linux lazım windowsta varmı hatırlayamadım her neyse bu şekilde çözüle bilir ama tabi yasal değil ben linux Ubuntu kurdum tahtaya aç kapa yapınca her zaman Windows başlatıyor klavye ile bios tuşu ile Ubuntu seçerek onu kullanıyoruz bölece hocaların haberi bile olmuyor aynı zamanda olsada linux kitlemeleri zorŞu devketin şifreli olanını diyorsan basit ya virüslü flash takıp mal ettiğimiz bir zaman bile olmuştu ama yapma derim ağır disiplin suçuymuş bazı sonoftakiler abartıp teneffüslerde bile oynamıştı ele başları uzaklaştırma aldı ve ailesi çağrıldı