- Konu Sahibi Konu Sahibi
11t'yi alacağım fiyat 6250.şu an kesinlikle haketmiyo pocoyu 6k ya aldim 1 ay önce şu an 8k allah bilir o ne kadardi 1 ay once su an ne kadar
11t'yi alacağım fiyat 6250.şu an kesinlikle haketmiyo pocoyu 6k ya aldim 1 ay önce şu an 8k allah bilir o ne kadardi 1 ay once su an ne kadar
nice 0mı 2.elmi11t'yi alacağım fiyat 6250.
Sıfır yurtdışından bir arkadaşım getiriyor.nice 0mı 2.elmi
imei attiricaksin o zaman ama imei işleri cok sikinti ben olsam bulaşmama hele işin icinde xiaomi varsa imei işlerine girme derim turkiye cihazi alSıfır yurtdışından bir arkadaşım getiriyor.
Sorun olacağını sanmıyorum ya ama hala 11t almak için diğerlerinden 1500tl fazla vermeli miyim emin değilim.imei attiricaksin o zaman ama imei işleri cok sikinti ben olsam bulaşmama hele işin icinde xiaomi varsa imei işlerine girme derim turkiye cihazi al
11t niye alican işlemci çöp ve sorun olur bu arada basin cok agirir simdiden soyliyim bu işlerin icindeyimSorun olacağını sanmıyorum ya ama hala 11t almak için diğerlerinden 1500tl fazla vermeli miyim emin değilim.
imei konusunda yani11t niye alican işlemci çöp ve sorun olur bu arada basin cok agirir simdiden soyliyim bu işlerin icindeyim
Az önce işlemcisi iyi demiştin 11t'de11t niye alican işlemci çöp ve sorun olur bu arada basin cok agirir simdiden soyliyim bu işlerin icindeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
imei konusunda yani
pardon kral 11t de sorun yok kafa oldu 1milyon note 11 pro zannettim k.bAz önce işlemcisi iyi demiştin 11t'de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anlayamadım tam olarak az önce iyi dediniz şimdi çöp yazıyorsunz