Akıllı Telefon Önerisi

stewart

80+
Reaksiyon skoru
9
İyi akşamlar arkadaşlar telefon satın alacağım fakat 3 model arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim yardımcı olabilir misiniz aradaki fiyat farkını hesaplayarak değerlendirme yapabilirseniz çok sevinirim. Birçok özelliği aynı zaten telefonların fakat 3 işlemcide farklı birbirinden hangisini alsam daha verimli performans alabilirim. Ve mi 11t diğerlerine göre 1500TL daha pahalı aradaki farkı vermeye gerek var mı sizce?
-Xiaomi Redmi Note 11 Pro 8 GB RAM.

-Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 8 GB RAM.

- Xiaomi Mi 11t.

Kullanım amacı: Oyun ve sosyal medya oyunlarda yüksek FPS vermesi benim için önemli.

İyi akşamlar arkadaşlar telefon satın alacağım fakat 3 model arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim yardımcı olabilir misiniz aradaki fiyat farkını hesaplayarak değerlendirme yapabilirseniz çok sevinirim. Birçok özelliği aynı zaten telefonların fakat 3 işlemcide farklı birbirinden hangisini alsam daha verimli performans alabilirim. Ve mi 11t diğerlerine göre 1500TL daha pahalı aradaki farkı vermeye gerek var mı sizce?
-Xiaomi Redmi Note 11 Pro 8 GB RAM.

-Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 8 GB RAM.

- Xiaomi Mi 11t.

Kullanım amacı: Oyun ve sosyal medya oyunlarda yüksek FPS vermesi benim için önemli.
POCO X3 PRO 8/256 aktif olarak kullanıyorum yağ gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

POCO X3 PRO 8/256 aktif olarak kullanıyorum yağ gibi
snapdragon 860 2.96ghz 8gb ram 120hz ekran likit sogutma sistemi 120hz ekran mis gibi poco tavsiye ederim

Onu düşünmüyorum ya daha yüksek olmasını istiyorum. Note 11 prolarında işlemcisini beğenemedim. 11T daha performanslı sanırsam
daha yüksek dediğin bilmiyorum yani her şeyi açıyor bendeki en üst seviye ayarlada mis gibi seni bilemem

Onu düşünmüyorum ya daha yüksek olmasını istiyorum. Note 11 prolarında işlemcisini beğenemedim. 11T daha performanslı sanırsam
note 11 pro da helio g96 var çöp snapdragon 860 bin basar

daha yüksek dediğin bilmiyorum yani her şeyi açıyor bendeki en üst seviye ayarlada mis gibi seni bilemem

note 11 pro da helio g96 var çöp snapdragon 860 bin basar
Evet normal note 11 proyu eledim note11 pro 5g hakkında ne düşünüyorsun

Fiyatı biraz daha pahalı ama hakediyor sanırım parasını
şu an kesinlikle haketmiyo pocoyu 6k ya aldim 1 ay önce şu an 8k allah bilir o ne kadardi 1 ay once su an ne kadar

şu an kesinlikle haketmiyo pocoyu 6k ya aldim 1 ay önce şu an 8k allah bilir o ne kadardi 1 ay once su an ne kadar
bu arada 11t 1 ay once daha pahaliymis al kanka dusunmeden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,549
Üyeler
190,761
Son üye
Enes cevik
Geri