Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Akım Korumalı 10 Soketli Priz 847'TL🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Koray
Hocam açıkçası tam ihtiyacım olan bir ürün. Ben şunu soracağım, odamın durumundan dolayı standart bir 3'lü prizi dolabın vs. arkasından geçirip bilgisayar masamın altına getiriyorum. O 3'lü prize bunu taktığımda akım koruma dediğimiz özellik aktif oluyor mu, belki biraz saçma bir fikir, soru oldu ama kafama takılan bir konuydu.

Bir de priz sayısı, ekstra bağlantıları vs. çok güzel görünüyor ancak ilk defa duyduğum bir marka kendi adıma, alınır mı dersiniz?

anjq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Mehmet
ne olduğu belirsiz çin malı markasız ürünleri tercih etmeyin.

Cakrash

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Musa Topçu

123kral14

80+ Silver
Hocam açıkçası tam ihtiyacım olan bir ürün. Ben şunu soracağım, odamın durumundan dolayı standart bir 3'lü prizi dolabın vs. arkasından geçirip bilgisayar masamın altına getiriyorum. O 3'lü prize bunu taktığımda akım koruma dediğimiz özellik aktif oluyor mu, belki biraz saçma bir fikir, soru oldu ama kafama takılan bir konuydu.

Bir de priz sayısı, ekstra bağlantıları vs. çok güzel görünüyor ancak ilk defa duyduğum bir marka kendi adıma, alınır mı dersiniz?
şimdi bir tane üçlü prize akım korumalı 10 lu priz taktığın zaman akım korumalı 10 lu prizin akım koruması oluyor kankam

Top Bottom