Neler Yeni

🔥İndirim S-Link Swapp 1.5mm2 10'lu Akım Korumalı Priz 1.8 Metre Gri 1369TL

eneskaya6

80+ Silver
Mesajınız için teşekkürler hocam. Kelime haznesi 3,4 kelimeden ibaret bazı kişilerin mesajından sonra böyle yapıcı mesajlar görmek mutlu etti :)
Hayatlari bilgisayar basında geciyor ne bekliyon adam yazmis 10 taneyi ne yapacan 4-5 tane yetiyor diyor herkes onun gibi evde oturup sadece bilgisayar da mi kullaniyor :)

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,415
İsim
Kara Kartal
Hayatlari bilgisayar basında geciyor ne bekliyon adam yazmis 10 taneyi ne yapacan 4-5 tane yetiyor diyor herkes onun gibi evde oturup sadece bilgisayar da mi kullaniyor :)
Allah akıl fikir versin
1 - Evlerde prizlere 16 - 20 Amper sigorta takılır
2 - Sen tek bir prize 10 cihaz takarsan koruma dışına çıkar
3 - Sen tek bir prize 10 lu yuva alıp Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın, tv, ocak, süpürge, monitör, kasa, yazıcı çalıştırıyorsun galiba
----------------------------
Bu prizler size koruma sağlamaz

Daha önce başka forumda konusunu açtım koruma istiyorsanız direkt sigortadan başlayın

Monofoze sistem (bu sistemi kullanıyorum tavsiye ederim)
1712435708535.png

Trifaze sistemde bu iki cihazı öneririm (fiyatına göre trifazede en iyisi)
1712435808074.png

1712435869000.png

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
Gaming 3lû priz

Arif

80+ Bronze
Çok iğrenç ya internet kafe sahibi değilseniz bence gereksiz.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,200
İsim
Furkan Görür

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
Neden prize takılı olan bütün cihazların çalıştığını düşünüyorsunuz ki. Prize 10 cihaz taktıysam hepsini aynı anda çalıştırmak zorunda değilim her cihazın üstünde düğmesi var istediğimi çalıştırırım prize tak çıkar yapmak zorunda kalmam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok iğrenç ya internet kafe sahibi değilseniz bence gereksiz.
Hocam çok iğrenç demişsinizde sizin ürünün fotoğrafını alabilir miyim rica etsem merak ettim :kekw:

eneskaya6

80+ Silver
Allah akıl fikir versin
1 - Evlerde prizlere 16 - 20 Amper sigorta takılır
2 - Sen tek bir prize 10 cihaz takarsan koruma dışına çıkar
3 - Sen tek bir prize 10 lu yuva alıp Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın, tv, ocak, süpürge, monitör, kasa, yazıcı çalıştırıyorsun galiba
----------------------------
Bu prizler size koruma sağlamaz

Daha önce başka forumda konusunu açtım koruma istiyorsanız direkt sigortadan başlayın

Monofoze sistem (bu sistemi kullanıyorum tavsiye ederim)
Alıntıyı görüntüle

Trifaze sistemde bu iki cihazı öneririm (fiyatına göre trifazede en iyisi)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
HAHAHAHAH aynen tek uzatma kablosu alıp Fırını buzdolabını camasır bulaşık televizyon bilgisayar modem sac kurutma , camasır kurutma, derin dondurucu, klima, vantilatör 4-5 tane telefon sarjı, laptop, masa aydınlatması,apartmanın asansörü, üst dairenin camasır bulasık buzdolabını alt dairenin klimasını. giriş katta ki abinin ELEKTRIKLI ARABASINI bunların hepsini tekine takacaktım ALLAH RAZI OLSUN uyardın

Arif

80+ Bronze
Neden prize takılı olan bütün cihazların çalıştığını düşünüyorsunuz ki. Prize 10 cihaz taktıysam hepsini aynı anda çalıştırmak zorunda değilim her cihazın üstünde düğmesi var istediğimi çalıştırırım prize tak çıkar yapmak zorunda kalmam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam çok iğrenç demişsinizde sizin ürünün fotoğrafını alabilir miyim rica etsem merak ettim :kekw:
normal ev için üretilen klasik 4'lü viko kullanıyorum, mahallede elektrik kesilince bilgisayarım kapanmasın diye bi sistem kurmuyorum yani. Bu sitedeki insanların %100 de 1-2 sinde bile yoktur bence böyle bir aygıt.

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
normal ev için üretilen klasik 4'lü viko kullanıyorum, mahallede elektrik kesilince bilgisayarım kapanmasın diye bi sistem kurmuyorum yani. Bu sitedeki insanların %100 de 1-2 sinde bile yoktur bence böyle bir aygıt.
Hocam bu üründe bilgisayarın kapanmasını engellemiyor siz UPS lerle karıştırdınız galiba. Ben iğrenç yorumunuz üzerine sormuştum acaba farklı bir şey mi kullanıyorsunuz diye. Bu ürünün tasarımı çok iyi, büyük adaptörler taktığınızda yandaki prizi de işgal etmiyor ayrıca üzerindeki renk ve simgelerde gayet hoş. Kısacası iğrenç demenize anlam veremedim.

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Talat
gerek yok bence beyler

Arif

80+ Bronze
Hocam bu üründe bilgisayarın kapanmasını engellemiyor siz UPS lerle karıştırdınız galiba. Ben iğrenç yorumunuz üzerine sormuştum acaba farklı bir şey mi kullanıyorsunuz diye. Bu ürünün tasarımı çok iyi, büyük adaptörler taktığınızda yandaki prizi de işgal etmiyor ayrıca üzerindeki renk ve simgelerde gayet hoş. Kısacası iğrenç demenize anlam veremedim.
yok yok ups ile karşılaştırmadım, ups kadar gereksiz fazla bulmustum o yüzden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,984
Üyeler
163,920
Son üye
uzgunbirisi1236
Top Bottom