Neler Yeni

Akım korumalı çoklu priz ve ethernet kablosu önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Güney Eroğlu
Herkese selam,

Yakın zamanda 4070ti'lı bir PC topladım. Bizim bu taraflarda bazen elektrik gidebiliyor ve bu durumun bilgisayarıma zarar vermesini istemiyorum. Hiçbir markadan, modelden anlamıyorum. Herhangi bir bütçem yok, yeter ki iyi ve güvenilir bir marka olsun. Mümkünse +4 prizli olacak şekilde güzel bir akım korumalı priz önerebilir misiniz?

Ayrıca konu yeri burası mı bilmiyorum ama yeni bir ethernet kablosu da alacağım, modemden pc'ye bağlamak için. 2-3m uzunluğunda, güzel ve sağlam bir ethernet kablosu da önerebilecek varsa şahane olur.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
+rezz

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Güney Eroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ETHERNET İÇİN UGREEN ÖNEREBİLİRİM BİRAZ TUZLU AMA GAYET İYİDİR
Teşekkür ederim, inceleyeceğim. Bu tarz şeyleri uzun süreçli alım olarak gördüğüm için tuzlu olmasına göz yumacağım. Kaliteli olması yeterli benim için. Tekrardan teşekkür ederim.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Mustafa Polat
Cat8 falan alayım diyordum ama sonuç olarak 100 mbit internet için falan bu tarz şeylere gerek yok sanırım, değil mi?
100 mbit için kayıpsız şekilde CAT6 gayet yeterli üstünü de alabilirsin fiyat farkı çok olmuyor
Akım korumalı priz olarak Schneider APC gayet iyi marka

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Güney Eroğlu

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Ethernet kablosu olarak bunu tercih edeceğim: https://www.amazon.com.tr/UGREEN-Ethernet-Genişletici-Yönlendirici-uyumludur/dp/B0875SPZC8?th=1

Belki başka arayan ve konuyu gören arkadaş olursa diye öneri olarak da link bırakayım dedim.

Priz konusunda da Schneider çok denk geliyorum, sanırım ondan yana kullanacağım. Karar verirsem onu da link'lerim.
kabloyu kullanıyorum cat5 arasında net bir fark var ms farkı 2ms speedtest mps farkıda olmuştu vdsl kulanırken 7 8 mps fark ettirdi fibere geçtimde modem ve çevirici arasında takınca ise 90 dan 110 çıktı mps ve 2 cat 8 kablo ile 2 3 ms speedteste farkı oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,721
Üyeler
162,050
Son üye
kutysuwa
Top Bottom