Neler Yeni

Akım korumalı çoklu priz ve ethernet kablosu önerisi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kesinlikle online UPS öneririm internet kablosu için ugreen olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Güney Eroğlu
Kesinlikle online UPS öneririm internet kablosu için ugreen olabilir
Bu UPS için bir model bulamadım internette. Aklında birebir bir örnek varsa eğer link atma şansın ya da model söyleme şansın var mı acaba? 5 metrelik olmasını istiyorum bir de, UPS için 5 metre model bulabilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

3m 4lü veya 5 li bulabileceğim bunun gibi kaliteli illa marka vardır var mı bildiğiniz?
Hiç marka vs. bilmiyorum ben de. Sanırım Viko da iyiymiş, belki o markaya da bakabilirsin.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bu UPS için bir model bulamadım internette. Aklında birebir bir örnek varsa eğer link atma şansın ya da model söyleme şansın var mı acaba? 5 metrelik olmasını istiyorum bir de, UPS için 5 metre model bulabilir miyim?

Hiç marka vs. bilmiyorum ben de. Sanırım Viko da iyiymiş, belki o markaya da bakabilirsin.
UPS i PC ye yakın prize koymanız lazım ve direk ana prizden gücünü alırsa sağlıklı olur

Kesintisiz güç kaynağı

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Güney Eroğlu
UPS gibi bir şeye bütçem şu anda el vermez maalesef, şu an anladım nasıl bir şey olduğunu. Belki ilerleyen aylarda ekleyebilirim ama şu an için beni daha ucuz yolla kurtaracak, 5 metrelik bir kablo ihtiyacım var.

Elektrik kesilir diye mi alıyoruz? Kaç TL link atar mısınız
2-3k civarında, herhangi bir problemde elektriğin zarar vermesini engelliyor anladığım kadarıyla.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
UPS gibi bir şeye bütçem şu anda el vermez maalesef, şu an anladım nasıl bir şey olduğunu. Belki ilerleyen aylarda ekleyebilirim ama şu an için beni daha ucuz yolla kurtaracak, 5 metrelik bir kablo ihtiyacım var.

2-3k civarında, herhangi bir problemde elektriğin zarar vermesini engelliyor anladığım kadarıyla.
O kadar para vermem maalesef. Zararı göze alıcaz artık. Elektrik kesilmeden mesaj atıyorlar zaten bana. Şuan seninle kablo arıyoruz 😅

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Elektrik gittiği anda gücü kesmiyor belli bir süre çalışmaya devam ediyor alıcı ne ise
PC açıkken elektrik giderse ne olur? Eski pc varken bende baya elektrik gitti ama bir şey olmadı fazla. Eğer elektrik giderse açıkken açarken ne yapmak lazım? Diyelim açıkken gitti ne yapmak lazım arkadan kapatmak fln mı Lazım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
PC açıkken elektrik giderse ne olur? Eski pc varken bende baya elektrik gitti ama bir şey olmadı fazla. Eğer elektrik giderse açıkken açarken ne yapmak lazım? Diyelim açıkken gitti ne yapmak lazım arkadan kapatmak fln mı Lazım
Elektrik işi şans işi bozulmaz bozulmaz gider 100 bin TL lik sistemi patlatır belli olmaz 😄

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Güney Eroğlu
Top Bottom