Neler Yeni

Akım korumalı çoklu priz ve ethernet kablosu önerisi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Güney Eroğlu
Açıkken giderse yapacak bir şey yok maalesef açıldıktan sonra yeniden normal yeniden başlatmak iyi olur
Kürşat, senin bana bayağı yardımın dokundu. Bilgili bir arkadaşımızsın belli ki 😃 4070ti'ı da senin önerilerini de önemseyerek dizdim zaten. Bulsan bulsan net sen bulursun buna da çözüm. 5 metrelik kablo ihtiyacımı en güvenli şekilde nasıl halledebilirim?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kürşat, senin bana bayağı yardımın dokundu. Bilgili bir arkadaşımızsın belli ki 😃 4070ti'ı da senin önerilerini de önemseyerek dizdim zaten. Bulsan bulsan net sen bulursun buna da çözüm. 5 metrelik kablo ihtiyacımı en güvenli şekilde nasıl halledebilirim?
Knka şöyle yapmalısın ben elektrik elektronik teknisyeni olarak da söylüyorum güvenli olduğunu bil diye 😄 şimdi online UPS alıyorsun bunların kablosu vs standart zaten 5 metre ne için lazım PC ye uzak mı priz

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Güney Eroğlu
Knka şöyle yapmalısın ben elektrik elektronik teknisyeni olarak da söylüyorum güvenli olduğunu bil diye 😄 şimdi online UPS alıyorsun bunların kablosu vs standart zaten 5 metre ne için lazım PC ye uzak mı priz
Duvardaki priz ile PC'nin bulunduğu yer arasındaki mesafe 2.5-3 metre civarında. +4 metre kablo lazım ki yetişsin. UPS'e bütçem hiç yok şu anda 😃 Borçlar hafiflediği zaman alabilirim ancak.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Duvardaki priz ile PC'nin bulunduğu yer arasındaki mesafe 2.5-3 metre civarında. +4 metre kablo lazım ki yetişsin. UPS'e bütçem hiç yok şu anda 😃 Borçlar hafiflediği zaman alabilirim ancak.
Tm o zaman kablo lazım sana 5 metre sadece

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Güney Eroğlu
Tm o zaman kablo lazım sana 5 metre sadece
Evet ama 5 metre kablo yok. Yani, hiç adını bilmediğim 70-80 TL'lik kabloların 5 metresi var ama, bana böyle sağlam, güzel ve güvenilir markaların 5 metresi lazım. Onu da bulamadım. Max 3 metre buldum, o da 800 TL falan zaten.

Tugayyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Tugay Günay
Peki bu 3m, 5m gibi ihtiyaçları nasıl gidereceğiz? Uç uca çoklu priz takarak mı? Bu yöntem sağlık mı?
Kaliteli bir akım koruma prizinde sıkıntı yaşıyacağını kesinlike sanmıyorum ki kendimden örnek vermek gerekirse kendim normal 5'li standart priz kullanıyorum zaten psu +80 sertifakalı onun güvencesi bile yetiyor çok büyük bir şey olmadığı sürece düz priz bile bir sıkıntı yaratmaz sen kendimi ne olur ne olmaz diye güvenceye almak istiyorsan schneider akım korumalı priz al %100 en iyi kaliteli ürünü kullanan markadır kendisi yada dahada iyi olsun diyorsan UPS almanı tavsiye ederim elektirik gitse bile pc 5-10dk kadar açık kalır o arada bilgisayarını güvenli bir şekilde kapatabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,745
Son üye
KerneL32
Top Bottom