3m si var mı? Link atabilir misinizScheneider marka öneririm
schneider alabileceğiniz zirve tepe nokta bir üründür kesinlikle tavsiye ederimEthernet kablosu olarak bunu tercih edeceğim: https://www.amazon.com.tr/UGREEN-Ethernet-Genişletici-Yönlendirici-uyumludur/dp/B0875SPZC8?th=1
Belki başka arayan ve konuyu gören arkadaş olursa diye öneri olarak da link bırakayım dedim.
Priz konusunda da Schneider çok denk geliyorum, sanırım ondan yana kullanacağım. Karar verirsem onu da link'lerim.
3m arıyorum lütfen akım korumalı 3m priz link atar mısınızschneider alabileceğiniz zirve tepe nokta bir üründür kesinlikle tavsiye ederim
3m arıyorum lütfen akım korumalı 3m priz link atar mısınız
Problem şu ki bulduğum tüm prizler max 3 metre. Bana 5 metre lazım. Nasıl 5 metre yapacağım hakkında gram fikrim yok.schneider alabileceğiniz zirve tepe nokta bir üründür kesinlikle tavsiye ederim
1 tane 3 metre tekli bir tane de 2m 4 lü alıcaksın anca. Hocam 4 lü veya 5 li yokmu 3m. Bu çok bana 8 tane. Bi pc monitör internet bağlı olacak.Mesaj otomatik birleştirildi:
Problem şu ki bulduğum tüm prizler max 3 metre. Bana 5 metre lazım. Nasıl 5 metre yapacağım hakkında gram fikrim yok.
Bu marka için diyorum, bayağı araştırdım. 3 metre olanı sadece sekizli gördüm. Dörtlüler 1.5m, beşliler 2m, sekizliler 3m şeklinde gidiyor.1 tane 3 metre tekli bir tane de 2m 4 lü alıcaksın anca. Hocam 4 lü veya 5 li yokmu 3m. Bu çok bana 8 tane. Bi pc monitör internet bağlı olacak.
Dark cat6 kullanıyorum memnunum öneririm.Herkese selam,
Yakın zamanda 4070ti'lı bir PC topladım. Bizim bu taraflarda bazen elektrik gidebiliyor ve bu durumun bilgisayarıma zarar vermesini istemiyorum. Hiçbir markadan, modelden anlamıyorum. Herhangi bir bütçem yok, yeter ki iyi ve güvenilir bir marka olsun. Mümkünse +4 prizli olacak şekilde güzel bir akım korumalı priz önerebilir misiniz?
Ayrıca konu yeri burası mı bilmiyorum ama yeni bir ethernet kablosu da alacağım, modemden pc'ye bağlamak için. 2-3m uzunluğunda, güzel ve sağlam bir ethernet kablosu da önerebilecek varsa şahane olur.
3m 4lü veya 5 li bulabileceğim bunun gibi kaliteli illa marka vardır var mı bildiğiniz?Bu marka için diyorum, bayağı araştırdım. 3 metre olanı sadece sekizli gördüm. Dörtlüler 1.5m, beşliler 2m, sekizliler 3m şeklinde gidiyor.
Uç uca eklersem problem olur veya gücü taşıyamaz diye çekiniyorum. Sırf PSU zaten 850w, bin tane kablom, şarj aletim falan var... Bilmiyorum ne yapacağımı.