Neler Yeni

Akım korumalı çoklu priz ve ethernet kablosu önerisi

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
3m uzunluğunda en az 4 en fazla 5 tane portlu akın korumalı priz önerir misiniz?

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

Tugayyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Tugay Günay
Ethernet kablosu olarak bunu tercih edeceğim: https://www.amazon.com.tr/UGREEN-Ethernet-Genişletici-Yönlendirici-uyumludur/dp/B0875SPZC8?th=1

Belki başka arayan ve konuyu gören arkadaş olursa diye öneri olarak da link bırakayım dedim.

Priz konusunda da Schneider çok denk geliyorum, sanırım ondan yana kullanacağım. Karar verirsem onu da link'lerim.
schneider alabileceğiniz zirve tepe nokta bir üründür kesinlikle tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Güney Eroğlu
3m arıyorum lütfen akım korumalı 3m priz link atar mısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

schneider alabileceğiniz zirve tepe nokta bir üründür kesinlikle tavsiye ederim
Problem şu ki bulduğum tüm prizler max 3 metre. Bana 5 metre lazım. Nasıl 5 metre yapacağım hakkında gram fikrim yok.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Mesaj otomatik birleştirildi:

Problem şu ki bulduğum tüm prizler max 3 metre. Bana 5 metre lazım. Nasıl 5 metre yapacağım hakkında gram fikrim yok.
1 tane 3 metre tekli bir tane de 2m 4 lü alıcaksın anca. Hocam 4 lü veya 5 li yokmu 3m. Bu çok bana 8 tane. Bi pc monitör internet bağlı olacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Güney Eroğlu
1 tane 3 metre tekli bir tane de 2m 4 lü alıcaksın anca. Hocam 4 lü veya 5 li yokmu 3m. Bu çok bana 8 tane. Bi pc monitör internet bağlı olacak.
Bu marka için diyorum, bayağı araştırdım. 3 metre olanı sadece sekizli gördüm. Dörtlüler 1.5m, beşliler 2m, sekizliler 3m şeklinde gidiyor.

Uç uca eklersem problem olur veya gücü taşıyamaz diye çekiniyorum. Sırf PSU zaten 850w, bin tane kablom, şarj aletim falan var... Bilmiyorum ne yapacağımı.

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Furkan Demirtaş
Herkese selam,

Yakın zamanda 4070ti'lı bir PC topladım. Bizim bu taraflarda bazen elektrik gidebiliyor ve bu durumun bilgisayarıma zarar vermesini istemiyorum. Hiçbir markadan, modelden anlamıyorum. Herhangi bir bütçem yok, yeter ki iyi ve güvenilir bir marka olsun. Mümkünse +4 prizli olacak şekilde güzel bir akım korumalı priz önerebilir misiniz?

Ayrıca konu yeri burası mı bilmiyorum ama yeni bir ethernet kablosu da alacağım, modemden pc'ye bağlamak için. 2-3m uzunluğunda, güzel ve sağlam bir ethernet kablosu da önerebilecek varsa şahane olur.
Dark cat6 kullanıyorum memnunum öneririm.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Bu marka için diyorum, bayağı araştırdım. 3 metre olanı sadece sekizli gördüm. Dörtlüler 1.5m, beşliler 2m, sekizliler 3m şeklinde gidiyor.

Uç uca eklersem problem olur veya gücü taşıyamaz diye çekiniyorum. Sırf PSU zaten 850w, bin tane kablom, şarj aletim falan var... Bilmiyorum ne yapacağımı.
3m 4lü veya 5 li bulabileceğim bunun gibi kaliteli illa marka vardır var mı bildiğiniz?

Top Bottom