Akım korumalı çoklu priz ve ethernet kablosu önerisi

Katılım
5 Nisan 2023
Mesajlar
55
Reaksiyon skoru
17
Herkese selam,

Yakın zamanda 4070ti'lı bir PC topladım. Bizim bu taraflarda bazen elektrik gidebiliyor ve bu durumun bilgisayarıma zarar vermesini istemiyorum. Hiçbir markadan, modelden anlamıyorum. Herhangi bir bütçem yok, yeter ki iyi ve güvenilir bir marka olsun. Mümkünse +4 prizli olacak şekilde güzel bir akım korumalı priz önerebilir misiniz?

Ayrıca konu yeri burası mı bilmiyorum ama yeni bir ethernet kablosu da alacağım, modemden pc'ye bağlamak için. 2-3m uzunluğunda, güzel ve sağlam bir ethernet kablosu da önerebilecek varsa şahane olur.
 
+rezz
 
Ethernet kablosu olarak bunu tercih edeceğim: https://www.amazon.com.tr/UGREEN-Ethernet-Genişletici-Yönlendirici-uyumludur/dp/B0875SPZC8?th=1

Belki başka arayan ve konuyu gören arkadaş olursa diye öneri olarak da link bırakayım dedim.

Priz konusunda da Schneider çok denk geliyorum, sanırım ondan yana kullanacağım. Karar verirsem onu da link'lerim.
kabloyu kullanıyorum cat5 arasında net bir fark var ms farkı 2ms speedtest mps farkıda olmuştu vdsl kulanırken 7 8 mps fark ettirdi fibere geçtimde modem ve çevirici arasında takınca ise 90 dan 110 çıktı mps ve 2 cat 8 kablo ile 2 3 ms speedteste farkı oldu
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,604
Mesajlar
10,377,955
Üyeler
183,146
Son üye
finbye10
Geri
Top