Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 15,981
Kesinlikle online UPS öneririm internet kablosu için ugreen olabilir
Bu UPS için bir model bulamadım internette. Aklında birebir bir örnek varsa eğer link atma şansın ya da model söyleme şansın var mı acaba? 5 metrelik olmasını istiyorum bir de, UPS için 5 metre model bulabilir miyim?Kesinlikle online UPS öneririm internet kablosu için ugreen olabilir
Hiç marka vs. bilmiyorum ben de. Sanırım Viko da iyiymiş, belki o markaya da bakabilirsin.3m 4lü veya 5 li bulabileceğim bunun gibi kaliteli illa marka vardır var mı bildiğiniz?
Ups nedirKesinlikle online UPS öneririm internet kablosu için ugreen olabilir
UPS i PC ye yakın prize koymanız lazım ve direk ana prizden gücünü alırsa sağlıklı olurBu UPS için bir model bulamadım internette. Aklında birebir bir örnek varsa eğer link atma şansın ya da model söyleme şansın var mı acaba? 5 metrelik olmasını istiyorum bir de, UPS için 5 metre model bulabilir miyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hiç marka vs. bilmiyorum ben de. Sanırım Viko da iyiymiş, belki o markaya da bakabilirsin.
Kesintisiz güç kaynağıUps nedir
Elektrik kesilir diye mi alıyoruz? Kaç tl link atar mısınızUPS i PC ye yakın prize koymanız lazım ve direk ana prizden gücünü alırsa sağlıklı olur
Kesintisiz güç kaynağı
2-3k civarında, herhangi bir problemde elektriğin zarar vermesini engelliyor anladığım kadarıyla.Elektrik kesilir diye mi alıyoruz? Kaç TL link atar mısınız
Elektrik gittiği anda gücü kesmiyor belli bir süre çalışmaya devam ediyor alıcı ne iseElektrik kesilir diye mi alıyoruz? Kaç TL link atar mısınız
O kadar para vermem maalesef. Zararı göze alıcaz artık. Elektrik kesilmeden mesaj atıyorlar zaten bana. Şuan seninle kablo arıyoruzUPS gibi bir şeye bütçem şu anda el vermez maalesef, şu an anladım nasıl bir şey olduğunu. Belki ilerleyen aylarda ekleyebilirim ama şu an için beni daha ucuz yolla kurtaracak, 5 metrelik bir kablo ihtiyacım var.
2-3k civarında, herhangi bir problemde elektriğin zarar vermesini engelliyor anladığım kadarıyla.
PC açıkken elektrik giderse ne olur? Eski pc varken bende baya elektrik gitti ama bir şey olmadı fazla. Eğer elektrik giderse açıkken açarken ne yapmak lazım? Diyelim açıkken gitti ne yapmak lazım arkadan kapatmak fln mı LazımElektrik gittiği anda gücü kesmiyor belli bir süre çalışmaya devam ediyor alıcı ne ise
Elektrik işi şans işi bozulmaz bozulmaz gider 100 bin TL lik sistemi patlatır belli olmazPC açıkken elektrik giderse ne olur? Eski pc varken bende baya elektrik gitti ama bir şey olmadı fazla. Eğer elektrik giderse açıkken açarken ne yapmak lazım? Diyelim açıkken gitti ne yapmak lazım arkadan kapatmak fln mı Lazım
Peki ya açıkken giderse ne yapmak lazım var mı bilginElektrik işi şans işi bozulmaz bozulmaz gider 100 bin TL lik sistemi patlatır belli olmaz![]()
1.5m bu da... 5 metre piyasada yok ya, çok bariz belli. Peki ben 3-4 metre uzaklıktaki PC'mi nasıl besleyeceğim? İnanılmaz yaaktif olarak kullanıyorum 6 ay oldu hiçbir sıkıntı yok