TahaCel
80+ Gold
Dahası
Yeni pc alcam sizce akım korumalı priz almalımıyım
O kadar para vereceksin bir zahmet bir priz al. Sonra sistemim yandı demeYeni PC alcam sizce akım korumalı priz almalımıyım
Eğer PSU'un da gerekli korumalar varsa gerek yok.Yeni PC alcam sizce akım korumalı priz almalımıyım
Psu bilmiyorum kasanın içinde kasa buEğer PSU'un da gerekli korumalar varsa gerek yok.
PSU'un nedir ?
Ona göre al veya alma diyelim.
Mesela ben FSP kullanıyorum ve ihtiyaç duymuyorum.
Elektrikler gitse bile eğer yük altında değilse, her şeyi kaydedip çıkman için ortalama 10 saniye kadar ayakta tutabiliyor PC'yi.
Bir anda gitse bile SSD veya HDD'me zarar gelmiyor.
olur mu olur bence alsınO PSU ile sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
Valla uzun zamandır kullanıyorum bilgisayarımı ve günde 12 saat civarında ki bizim burada elektrik çok gider ona rağmen bir sıkıntı olmadı he almasın demiyorum ama o kadar sorun edecek bir şey değil.olur mu olur bence alsın
Reis akım korumalı priz önerebilir misin benim PSU gayet iyi ama riske fazla güven can çıkartmazO PSU ile sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
Hocam tek prizli https://www.hepsiburada.com/schneider-electric-apc-tekli-akim-korumali-priz-230v-pm-hrsppm1wgr bu model var sağlam bir model gayet yeterli olacaktır.Reis akım korumalı priz önerebilir misin benim PSU gayet iyi ama riske fazla güven can çıkartmaz
bende xigmatek x-power 650w var ben aldım 1050J bir taneValla uzun zamandır kullanıyorum bilgisayarımı ve günde 12 saat civarında ki bizim burada elektrik çok gider ona rağmen bir sıkıntı olmadı he almasın demiyorum ama o kadar sorun edecek bir şey değil.
Hocam benim psu bu sizin dediginiz ozellikler var mıEğer PSU'un da gerekli korumalar varsa gerek yok.
PSU'un nedir ?
Ona göre al veya alma diyelim.
Mesela ben FSP kullanıyorum ve ihtiyaç duymuyorum.
Elektrikler gitse bile eğer yük altında değilse, her şeyi kaydedip çıkman için ortalama 10 saniye kadar ayakta tutabiliyor PC'yi.
Bir anda gitse bile SSD veya HDD'me zarar gelmiyor.
Reis 1050j nasıldır Bi sürü priz markası var hangisini önerirsinbende xigmatek x-power 650w var ben aldım 1050J bir tane