Neler Yeni

Akım korumalı priz önerisi? Şimdi alacağım.

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
Merhabalar, akım korumalı priz arıyorum ama hangisi iyi bilmiyorum. Alırken neye dikkat etmemiz gerekiyor? Öneriniz varsa sevinirim.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Bunu kullanıyorum bende kesinlikle öneririm. Çok kaliteli.
Evin tesisatında topraklama olup olmadığını gösteriyor.

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
emircan özütemiz
Bunu kullanıyorum bende kesinlikle öneririm. Çok kaliteli.
Evin tesisatında topraklama olup olmadığını gösteriyor.
kablo 1.5metre heralde bu benim için kısa biraz önce bi uzatma taksam prize sonra o uzatmaya bunu taksam iş yapar mı

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
kablo 1.5metre heralde bu benim için kısa biraz önce bi uzatma taksam prize sonra o uzatmaya bunu taksam iş yapar mı
Mantıken yapması lazım ama öyle yaptığın zaman topraklama ışığı yanmıyor. Ben denemiştim çünkü. Sağlıklı olacağını düşünmüyorum yani.
Onun yerine şey yaparsın; bunu prize takarsın direk sonra üçlüyü de buna takarsın ozaman garanti sıkıntı olmaz.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Merhabalar, akım korumalı priz arıyorum ama hangisi iyi bilmiyorum. Alırken neye dikkat etmemiz gerekiyor? Öneriniz varsa sevinirim.
Viko Multi-Let Anahtarlı 6'lı 1.5 m Akım Korumalı Priz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Viko,Panasonicin Alt sirketidir ve Yerli üretimdir. Aynı Ürününn 8 lisini Kullanıyorum,Tavsiye ederim. Tek eksisi prizin ısığı acık oldugu sürece ve yesil ısık her zaman yanık halde. Ama ürün iyidir.

Top Bottom