Neler Yeni

Akım korumalı prize 2 tane üçlü priz takmak

DinoDido

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Dinçer uğur
Merhaba arkadaşlar benim aklımda olan ana prize akım korumali priz takıp ona üçlü takıp sonra onada üçlü takmak var biliyorum bi tık saçma fakat başka seçeneğim yok bir üçlüde sadece telefonumu şarj edip lamba için kullaniyorum diğerini ise kasa için kullaniyorum 500w psum var bana ne gibi bi akım korumali priz önerirsiniz fiyatı hafif ucuz olursa iyi olur

Gif Man

80+ Gold
Merhaba arkadaşlar benim aklımda olan ana prize akım korumali priz takıp ona üçlü takıp sonra onada üçlü takmak var biliyorum bi tık saçma fakat başka seçeneğim yok bir üçlüde sadece telefonumu şarj edip lamba için kullaniyorum diğerini ise kasa için kullaniyorum 500w psum var bana ne gibi bi akım korumali priz önerirsiniz fiyatı hafif ucuz olursa iyi olur
Ona Göre Çoklu Ara Kablo Alabilirsin .

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
Akım korumalı prizler yalnızca 220v üzeri yüksek akımların elektronik cihazlara ulaşıp elektronik cihazlara zarar gelmesini önler. Bunu içerisinde ki yarı iletken sigorta ile yapar, bu sigortaya 220v üzeri akım geldiğinde sigorta kendisini imha eder ve devre bozulur yüksek akım cihazlara ulaşamaz.

Duvar prizleri 220v 16 amper 3520 wat gücündedir

Duvar prizine uzatma kablosu ile çok fazla elektronik cihaz bağlayıp uzatma kablosuna fazla yüklenirsen kablo da aşırı ısınma ve düşük akım dalgalanmaları yaşarsın, düşük akım dalgalanmaları cihazlarına zarar verebilir aşırı ısınmadan ötürü kablo yanabilir. Akım korumalı priz buna karşı koruma sağlamaz.

DinoDido

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Dinçer uğur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Akım korumalı prizler yalnızca 220v üzeri yüksek akımların elektronik cihazlara ulaşıp elektronik cihazlara zarar gelmesini önler. Bunu içerisinde ki yarı iletken sigorta ile yapar, bu sigortaya 220v üzeri akım geldiğinde sigorta kendisini imha eder ve devre bozulur yüksek akım cihazlara ulaşamaz.

Duvar prizleri 220v 16 amper 3520 wat gücündedir

Duvar prizine uzatma kablosu ile çok fazla elektronik cihaz bağlayıp uzatma kablosuna fazla yüklenirsen kablo da aşırı ısınma ve düşük akım dalgalanmaları yaşarsın, düşük akım dalgalanmaları cihazlarına zarar verebilir aşırı ısınmadan ötürü kablo yanabilir. Akım korumalı priz buna karşı koruma sağlamaz.
Genel olarak telefonu şarj edeceğim veya lambayı açacağım zaman pc kapalı oluyor, sadece aralarındaki mesafe fazla olduğu için ekstra uzatma kablosu kullanıyorum. Yani ürünleri teker teker kullanırsam sıkıntı olucağını düşünmüyorum. Düşüncemde yanıldığım bir nokta varsa belirtirseniz sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ona Göre Çoklu Ara Kablo Alabilirsin .
Peki teşekkür ederim.

nightboy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
alpaslan ikiz
hocam size konuyla alakasız bir sorum varda aynı psu ya sahibim gtx 1660s ekran kartım i3 12100f işlemcim var ileride rtx 3060 almayı düşünüyorum sizde şuanlık bir sorun oldumu açıklarsanız çok mutlu olurum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,036,210
Üyeler
164,269
Son üye
trhjkliur987
Top Bottom