Neler Yeni

(Akım veya Gerilim) koruma özelliği bulunan 6'lı priz önerisi

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Bütçe
800
Merhabalar,
6lı Akım veya Gerilim koruma özelliği mevcut olan priz arıyorum. Olası elektrik kesintilerinin, ürünlerimin hasar görmemesini istediğim için bütçem mevcut. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Teşekkür ederim şimdiden.

Aykut D.

80+ Gold
Merhabalar,
6lı Akım veya Gerilim koruma özelliği mevcut olan priz arıyorum. Olası elektrik kesintilerinin, ürünlerimin hasar görmemesini istediğim için bütçem mevcut. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Kaliteli makel viko pelsan marka priz başlığı soketi ile reçber %100 bakır 1 1.5mm tel kesitine sahip uzatma yaptırmanızı öneririm .

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,699
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Merhabalar,

Aykut D.

80+ Gold

:d ?
1706714138118.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

1706714222483.png

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,699
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaliteli makel viko pelsan marka priz başlığı soketi ile reçber %100 bakır 1 1.5mm tel kesitine sahip uzatma yaptırmanızı öneririm .
Ya benim mevcut 6lı prizim varda yetmiyor ps5 te aldığım için ürünün hasar görmesini istemiyor 2sini ortak kontak yapmayı planlıyorum. Sadece tekli priz başlığı alarak mı prize bağlıyıp 2 prizi kontak sağlayayım ?

Aykut D.

80+ Gold
Ya benim mevcut 6lı prizim varda yetmiyor ps5 te aldığım için ürünün hasar görmesini istemiyor 2sini ortak kontak yapmayı planlıyorum. Sadece tekli priz başlığı alarak mı prize bağlıyıp 2 prizi kontak sağlayayım ?
Ne kadar ek okadar voltaj düşüşü 10lu 1.5mm tel kesitli priz yaptır elektirikçide .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Piyasadaki prizleri önermiyorum .

Top Bottom