Neler Yeni

🔥İndirim Akko 3068B Klavye | 68 Tuş | RGB | Jelly ve Speed Switch seçeneği | Büyük Enter'lı| 1400 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,201
İsim
Murat Orhan
Dediğim mantıklı mı peki? Böyle bir uğrasa girmeye değer mi? Yoksa gmmk2 kullanayım mi? Çünkü soyle de bir şey var eger ekran kartıma alıcı bulup satarsam aslında yeni ekran kartına gecebiliyorum. Yani bana gelecek 1k para ekran kartı upgradesi için pek işime yaramayacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Black
Sat akko al

skytrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
sinan kaytaran
Kaliteli klavyelerde genelde büyük enter bulmak zor layouttan dolayı fakat bu klavyede büyük enter ve yön tuşları mevcut şekilde geliyor. RGB 2.4g wireless bluetooth ve kablolu kullanılabiliyor. Jelly ve Speed switch seçenekleri var Gaming veya typing odaklı hangisini istiyorsanız seçmenize olanak tanıyor. Hot swap 5 ve 3 pin switch desteği mevcut optical dışında her switchi takabilirsiniz. 1800 mAh koca bir bataryası mevcut. Ayrıca klavyede N-key Rollover da mevcut.

Fiyatı Gülümseten kasım ve prime ile komik bir şekilde 1400 TL'ye geliyor ki bu klavye için 1400 TL BE DA VA. kesinlikle kaçırmadan alın derim.
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Bu biraz küçük bir klavye gibi duruyor . Bende k55 var biraz büyük alışmada sorun yaşar mıyım acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,201
İsim
Murat Orhan
Bu biraz küçük bir klavye gibi duruyor . Bende k55 var biraz büyük alışmada sorun yaşar mıyım acaba
ben 2 haftada full klavyeden geçtim %60a bu biraz daha büyük sorun yaşamazsın alışırsın.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Fiyat güzelmiş lakin benlik değil F tuşları bile yok:)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ferhat akdag
Merhabalar bende bir klavye alacağım daha önce k70 ve apex 7 kullandım bu ozellestirebilir kablosuz bir klavye arıyordum bu klavyeyi alayım mı yoksa başka önerileriniz varmı

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Arda Eren Aslan
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,201
İsim
Murat Orhan
Onların içerisinde?
Onu senin dinleyip karar vermen gerek :D

Fiyat güzelmiş lakin benlik değil F tuşları bile yok:)
Bunlar minnak hocam

Merhabalar bende bir klavye alacağım daha önce k70 ve apex 7 kullandım bu ozellestirebilir kablosuz bir klavye arıyordum bu klavyeyi alayım mı yoksa başka önerileriniz varmı
Bu fiyata rakipsiz direk alabilirsin.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,166
İsim
Ömer
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular