❌İndirim Bitti! AKKO 5075S DIY KIT 1200TL

Bende keycap dışı aynı seti yaptım daha gelmedi benimki bi ses testi gelirmi be
akşama atabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni klavyemi modlamayı düşünüyorum Türkçe keycaps öneriniz var mı arkadaşlar ?
Alıntıyı görüntüle

papara gibi dijital cüzdan
benim bildiğim hyperx pudding keycapler hariç türkçe keycap yok çok takılma bence o da pbt değil abs

akşama atabilirim

benim bildiğim hyperx pudding keycapler hariç türkçe keycap yok çok takılma bence o da pbt değil abs
ucuz diye hyperx in keycapini alcaktım şimdilik eski klavyeninkini kullanıcam indirim gelince güzel bi keycap alırım

akşama atabilirim

pbt ve abs arasındaki fark nedir hocam aydınlatabilir misin ?

pbt daha sert bi madde , daha dayanıklı ve tok sese sahip , abs biraz daha kalitesiz ve hissiyatı çok iyi olmuyor
Anladım hocam sağolun ingilizce düzene alışıcaz o zaman :D Son olarak sence bu klavye kasasına siyah keycap yakışır mı ? Veya farklı bir renk tavsiyen var mı ?

Mouse Pad:

Anladım hocam sağolun ingilizce düzene alışıcaz o zaman :D Son olarak sence bu klavye kasasına siyah keycap yakışır mı ? Veya farklı bir renk tavsiyen var mı ?

Mouse Pad:
siyah kasa aldıysan yakışır hatta siyahlı grili keycap bulunursa baya iyi olur ama beyaz kasa aldıysan çok iyi olmaz gibi geldi

Son düzenleme:
Benimki böyle arkadaki gmk67+ akko piano öndeki 5075s+ akko levander

Ekler

• IMG_20240629_071607.jpg
    IMG_20240629_071607.jpg
    3.3 MB · Hit: 58
  • IMG_20240629_071602.jpg
    IMG_20240629_071602.jpg
    3.3 MB · Hit: 55
siyah kasa aldıysan yakışır hatta siyahlı grili keycap bulunursa baya iyi olur ama beyaz kasa aldıysan çok iyi olmaz gibi geldi

beyaz kasa maalesef hocam. Bütçenin azizliği :D

hocam 1 tane neyine yetmedi :kekw: Attığımı alana kadar canım çıktı :D

hocam benim klavye ile switchler geldi kurulumu yaptım bi düzgün keycap seti lazım sadece şimdilik idare eder ama driver ı var mı bu modelin ?

Hocam mambasnake keycapsler 5075s ile nasıl oldu? ktt kang v3 var elimde bir de mambasnake almayı düşünüyorum.

Başka keycaps mnerisi olan varda alanilirim kasa beyaz

Geri