Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AKKO Joy of Life 5108S SE RGB 2180 TL ( İYZİCO İLE %20 + 300TL CASHBACK )

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,231
İsim
Turuncu Keskin
Kablosuz ürün diyip aynı metin içerisinde kablosuz değil demek? Bravo. Kendinizle çelişmeyi çok seviyorsunuz sanırım.
Araya virgül koymadım sadece sakin ol :D kablosuz değil derdim değil, kablosuz demek istemiştim orada
Mesaj otomatik birleştirildi:

iptal edip burdan alabilirsiniz ben sinir oldum hiç almayacağım bu firmadan

Şimdi müşteri hizmetlerini arayıp sordum, site üzerinde yanlışlık olmuş ürün kablosuz dediler. Sen yine de garantiye al, zaten laptop.com da onların

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,785
İsim
Kerem Çavuş
Araya virgül koymadım sadece sakin ol :D kablosuz değil derdim değil, kablosuz demek istemiştim orada

Şimdi müşteri hizmetlerini arayıp sordum, site üzerinde yanlışlık olmuş ürün kablosuz dediler. Sen yine de garantiye al, zaten laptop.com da onların
allah allah ben de konuştuğumda ürün kablolu dediler , yine listeleme hatası var muhtemelen neyse gelsin ona göre bakarım artık

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,231
İsim
Turuncu Keskin
allah allah ben de konuştuğumda ürün kablolu dediler , yine listeleme hatası var muhtemelen neyse gelsin ona göre bakarım artık
Şimdi bir daha aradım, laptop.com.tr üzerinde de değiştirmişler ürün kablolu modelmiş bilgin olsun :D

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Şimdi laptop coma baktım kablolu yazıyor :)

goku010203

80+ Bronze

Haa.. Anlatım bozukluklarını çok seviyorsunuz sanırım. 'kablosuz değil derdim değil'

gal1le0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Abdulsamet ÖZTEKİN
Instagram
asametoztekin
Twitter
asametoztekin
Hocam hem %20 hem de 300 tl cashback alabiliyor muyuz aynı anda tek bir siparişten hiç iyzico üyesi olmadım şu klavyeyi almayı düşünüyorum eğer iki kampanya birden aktif oluyorsa baya uyguna geliyor klavye

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,231
İsim
Turuncu Keskin
Hocam hem %20 hem de 300 tl cashback alabiliyor muyuz aynı anda tek bir siparişten hiç iyzico üyesi olmadım şu klavyeyi almayı düşünüyorum eğer iki kampanya birden aktif oluyorsa baya uyguna geliyor klavye
Evet hem 300 hem %20 oluyor

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,785
İsim
Kerem Çavuş
Şimdi laptop coma baktım kablolu yazıyor :)
onu da düzelttiler arayınca

https://www.beymen.com/tr/p_akko-joy-of-life-5108s-se-rgb-hotswap-mekanik-gaming-klavye_1675587 beymendede kablosuz yazıyor dalgamı gecıyo bunlar acın bıtane bakın ıcıne bu kadarmı seyler
gelince belli olcak bence ürünün ne olduğundan haberleri yok aynısı anniversary editionda da olmuştu

1738059709043.png

aynı fiyat bandında ve sitesinde aynı fiyat olan diğer tüm ürünler kablosuz , bunun da kablolu olması saçma olur

xpaw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yasin KALAYCI
bitti mi? bitmedi diye biliyorum

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,785
İsim
Kerem Çavuş
bitti mi? bitmedi diye biliyorum
Ürün kabloluymuş firmanın yaptığı da ayıp olduğu için almanızı önermiyorum , benim ürünüm geldi kablolu olduğu için iadeye gidecek

xpaw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yasin KALAYCI
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,585