❌İndirim Bitti! AKKO Joy of Life 5108S SE RGB 2180 TL ( İYZİCO İLE %20 + 300TL CASHBACK )

Kablosuz ürün diyip aynı metin içerisinde kablosuz değil demek? Bravo. Kendinizle çelişmeyi çok seviyorsunuz sanırım.
Araya virgül koymadım sadece sakin ol :D kablosuz değil derdim değil, kablosuz demek istemiştim orada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iptal edip burdan alabilirsiniz ben sinir oldum hiç almayacağım bu firmadan

Şimdi müşteri hizmetlerini arayıp sordum, site üzerinde yanlışlık olmuş ürün kablosuz dediler. Sen yine de garantiye al, zaten laptop.com da onların

Araya virgül koymadım sadece sakin ol :D kablosuz değil derdim değil, kablosuz demek istemiştim orada

Şimdi müşteri hizmetlerini arayıp sordum, site üzerinde yanlışlık olmuş ürün kablosuz dediler. Sen yine de garantiye al, zaten laptop.com da onların
allah allah ben de konuştuğumda ürün kablolu dediler , yine listeleme hatası var muhtemelen neyse gelsin ona göre bakarım artık

Haa.. Anlatım bozukluklarını çok seviyorsunuz sanırım. 'kablosuz değil derdim değil'

Hocam hem %20 hem de 300 tl cashback alabiliyor muyuz aynı anda tek bir siparişten hiç iyzico üyesi olmadım şu klavyeyi almayı düşünüyorum eğer iki kampanya birden aktif oluyorsa baya uyguna geliyor klavye

Hocam hem %20 hem de 300 tl cashback alabiliyor muyuz aynı anda tek bir siparişten hiç iyzico üyesi olmadım şu klavyeyi almayı düşünüyorum eğer iki kampanya birden aktif oluyorsa baya uyguna geliyor klavye
Evet hem 300 hem %20 oluyor

Şimdi laptop coma baktım kablolu yazıyor :)
onu da düzelttiler arayınca

https://www.beymen.com/tr/p_akko-joy-of-life-5108s-se-rgb-hotswap-mekanik-gaming-klavye_1675587 beymendede kablosuz yazıyor dalgamı gecıyo bunlar acın bıtane bakın ıcıne bu kadarmı seyler
gelince belli olcak bence ürünün ne olduğundan haberleri yok aynısı anniversary editionda da olmuştu

1738059709043.png

aynı fiyat bandında ve sitesinde aynı fiyat olan diğer tüm ürünler kablosuz , bunun da kablolu olması saçma olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,158
Üyeler
184,742
Son üye
salih1427
Geri