Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥AKKO AG ONE 8K Hz Joy of Life Kablosuz Gaming Mouse İyzico ile 1954 TL🔥🔥

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Musa Topçu
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
batuhan ay
temudan çektim ya , elimde glorious model o pro var acelesi yoktu mousenin beklerim.

~helloworld

80+ Bronze
Bu mouseyi aktif kullananlar var mı bir yorum alabilir miyim

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Musa Topçu
Bu mouseyi aktif kullananlar var mı bir yorum alabilir miyim
ben almıştım iade ettim fareyi kaldırınca yukarı hareket ediyor çift tıklama sorunu oluştu garantiye gönderdim iade ettim elime oturmuyordu zaten

~helloworld

80+ Bronze
ben almıştım iade ettim fareyi kaldırınca yukarı hareket ediyor çift tıklama sorunu oluştu garantiye gönderdim iade ettim elime oturmuyordu zaten
switchini araştırıyorum sabahtan beri pek önerilmiyor zaten kailh sword switchleri. Ms den bahsediliyordu. Ayrıca çift tıklama en sevmediğim şey. Yurt dışındakiler bile konuşurken bu mousenin çok ucuz ve güzel durduğundan bahsediyorlar bir yerleri kalitesiz olabilir evet. Özellikleri iyiydi ama. sad

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Musa Topçu
switchini araştırıyorum sabahtan beri pek önerilmiyor zaten kailh sword switchleri. Ms den bahsediliyordu. Ayrıca çift tıklama en sevmediğim şey. Yurt dışındakiler bile konuşurken bu mousenin çok ucuz ve güzel durduğundan bahsediyorlar bir yerleri kalitesiz olabilir evet. Özellikleri iyiydi ama. sad
aj159 pro kullanmıştım onda bu kadar sorun yaşamadım 2 sıkıntısı vardı elime küçük gelmesi ve sol tıka basılı tutunca fare tekerleği sürtüyordu onun dışı sıkıntısız kullandım aj179 pro veya nl gelirse direkt geçiş yapacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,077,107
Üyeler
171,151
Son üye
wLK41
Top Bottom