Tek kelimeyle değmez.Akko fun60 max kullanıyorum yazılımından hiç memnun değilim onun için wraith w60 alternatifine baktım geçilirmi diye sormak istedim şimdidden teşekkürler
yazılımından hiç memnun değilim ama klavye çok güzel w75ede bütçemi zorlayabilirimTek kelimeyle değmez.
W75 iyidir ama yinede aradaki fiyat farkına değeceğini sanmam. Fun60 max elinde kalırsa satın alabilirim.yazılımından hiç memnun değilim ama klavye çok güzel w75ede bütçemi zorlayabilirim
valla arkadaşa satacam w60 veya w75W75 iyidir ama yinede aradaki fiyat farkına değeceğini sanmam. Fun60 max elinde kalırsa satın alabilirim.![]()
Epomaker he75 yada split 65 önerebilirim gaminggentr den bakabilirsin.valla arkadaşa satacam w60 veya w75
W60 da nasıl sorunlar vadGeçilmez. W75 V2 olabilir
W75 V2 daha iyi. W60'ın sorunu var mı bilmiyorumW60 da nasıl sorunlar vad
W75 bbl ile aynı galibaW75 V2 daha iyi. W60'ın sorunu var mı bilmiyorum
Geçmişken iyisine geçmek gerekW75 bbl ile aynı galiba
W60 kitsune olanı çok cezbettiW75 bbl ile aynı galiba
W75 in kronik sorunlarımı yok ben akkonun yazılımından memnun değilim klavye çok iyi amaGeçmişken iyisine geçmek gerek
Kronik sorunu duymamdım. Zaten değerlendirmelerde de yazmıyorW60 kitsune olanı çok cezbetti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
W75 in kronik sorunlarımı yok ben akkonun yazılımından memnun değilim klavye çok iyi ama