Akko klavyelerin farkları

AggY

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
156

bu iki klavye arasında ne fark var beyler anlayan varsa anlatabilirmi

Switchler farklı

switch farkı var herhalde sadece detaylı bakmadım

• Beğen
Reaksiyonlar: AggY
hangisi iyidir ses farkı varmı bide sessiz olanı tercih edim

hangisi iyidir ses farkı varmı bide sessiz olanı tercih edim
Yellow kullanamdim fakat dracula aşırı hafif ses olarak fena değil ama hissiyat olarak hiç beğenemedim.Aktif olarak akko piano pro kullanıyorum

Dracula switch basış gramajı 35gr+-5gr, Cream yellow ise 50gr+-10gr. Yani dracula daha yumuşak basışa sahip. İkiside lineer tipte switch. Tek fark basış basıncı yani.

Dracula switch basış gramajı 35gr+-5gr, Cream yellow ise 50gr+-10gr. Yani dracula daha yumuşak basışa sahip. İkiside lineer tipte switch. Tek fark basış basıncı yani.
peki hangisi tercih edilmeli pek anlamıyorum gr işinden azmı olması çokmu olması iyidir diye

peki hangisi tercih edilmeli pek anlamıyorum gr işinden azmı olması çokmu olması iyidir diye
Daha önce hafif switch kullanmadiysaniz dracula size aşırı hafif gelebilir hocam yellow tercih etmeniz bence daha iyi olacaktır.

• Beğen
Reaksiyonlar: AggY
Bu seninle alakalı daha iyi diyilecek bi durum değil. Dracula biraz daha tiz ama tok ses verecektir. Yellow'u da onun biraz daha kalın seslisi gibi düşün. İnternetten dinleyebilirsin seslerini.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,973
Üyeler
175,139
Son üye
can3553
Geri