Neler Yeni

Aklıma gelmemesi için ne yapabilirim

Major

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
İsim
anlamadım

kiractly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kıraç Atalay
Instagram
kiractly
Steam
zykro
Discord
kıraç#808
Normalde öyle değilim ama bugün tiyatro kursundaydım hocamız herkesi 2'şer grup yaptı bana da bir abi denk geldi hoca ellerimize kağıt verdi sol elin içine aldı kağıdı abi ve hoca dedi ki düşmemesi için elinizden tutun eşinizin dedi. Biz abiyle el ele tutuştuk ama o manada değil , bizde güldük falan hiç öyle bir şey hissetmedim ama aklıma geldi ben öylemiyim diye bu düşünceyi nasıl atabilirim aklımdan?
gayet insansı ve doğal bir şey bunu düşünmek, önerim üstüne iyice düşünmen. eğer eşcinselliğe eğilimin yoksa zaten kendini ikna eder ve kurtulursun. var olsa da bu bir problem değil, kendini öyle kabul edersin.

majorw0w

80+ Silver
Normalde öyle değilim ama bugün tiyatro kursundaydım hocamız herkesi 2'şer grup yaptı bana da bir abi denk geldi hoca ellerimize kağıt verdi sol elin içine aldı kağıdı abi ve hoca dedi ki düşmemesi için elinizden tutun eşinizin dedi. Biz abiyle el ele tutuştuk ama o manada değil , bizde güldük falan hiç öyle bir şey hissetmedim ama aklıma geldi ben öylemiyim diye bu düşünceyi nasıl atabilirim aklımdan?
Çok takıyorsun çok.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: F335

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,541
İsim
Kgn
Hocam fazla hatırlamamaya çalışın.Küçücük bir şeyden sıkıntı etmeyin.Benim hazırlık arkadaşlarından biri bi sevgilin yapın be filan diyo.Bende dalgasına 'Kız kıza tamam da,erkek erkeğede tamam' diye dalgasına konuşuyoruz.Eğer sizinki gibi bir şey olsaydı bende kendimi eşcinsel olarak göstermiş olurdum.Hayır Hayır eşcinsel değilim sadece yalnız olmak istiyorum böyle hayat iyi şimdilik :D

Besim Tibuk

80+ Gold
Erkek adamın erkek sevgilisi olur ayol boş ver. o.O2

• Hahaha
Reaksiyonlar: F335

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
öyle olsan ne olcakki aydınlanma çağındasın demekki herkesin hayatında olur bu dönem düşün iyice ***** prangalardanda kurtul eşcinsel olmak kötü bir şey değil

Top Bottom