gayet insansı ve doğal bir şey bunu düşünmek, önerim üstüne iyice düşünmen. eğer eşcinselliğe eğilimin yoksa zaten kendini ikna eder ve kurtulursun. var olsa da bu bir problem değil, kendini öyle kabul edersin.Normalde öyle değilim ama bugün tiyatro kursundaydım hocamız herkesi 2'şer grup yaptı bana da bir abi denk geldi hoca ellerimize kağıt verdi sol elin içine aldı kağıdı abi ve hoca dedi ki düşmemesi için elinizden tutun eşinizin dedi. Biz abiyle el ele tutuştuk ama o manada değil , bizde güldük falan hiç öyle bir şey hissetmedim ama aklıma geldi ben öylemiyim diye bu düşünceyi nasıl atabilirim aklımdan?
Çok takıyorsun çok.Normalde öyle değilim ama bugün tiyatro kursundaydım hocamız herkesi 2'şer grup yaptı bana da bir abi denk geldi hoca ellerimize kağıt verdi sol elin içine aldı kağıdı abi ve hoca dedi ki düşmemesi için elinizden tutun eşinizin dedi. Biz abiyle el ele tutuştuk ama o manada değil , bizde güldük falan hiç öyle bir şey hissetmedim ama aklıma geldi ben öylemiyim diye bu düşünceyi nasıl atabilirim aklımdan?
İşte hocam takmamak için neler yapmalıyım onu öğrenmeye çalışıyorumÇok takıyorsun çok.
öyle olsan ne olcakki aydınlanma çağındasın demekki herkesin hayatında olur bu dönem düşün iyice ***** prangalardanda kurtul eşcinsel olmak kötü bir şey değilNormalde öyle değilim ama bugün tiyatro kursundaydım hocamız herkesi 2'şer grup yaptı bana da bir abi denk geldi hoca ellerimize kağıt verdi sol elin içine aldı kağıdı abi ve hoca dedi ki düşmemesi için elinizden tutun eşinizin dedi. Biz abiyle el ele tutuştuk ama o manada değil , bizde güldük falan hiç öyle bir şey hissetmedim ama aklıma geldi ben öylemiyim diye bu düşünceyi nasıl atabilirim aklımdan?