Neler Yeni

Aklımda ki şu mobil uygulamayı yapabilir miyim ?

rx570emo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Emre
Dostlarım merhaba ilk öncelikle uyarım programlama hakkında hiç bilgim olmadığı için saçma cümlelerim olabilir anlayışınız için teşekkürler.
Aklımda şöyle bir mobil uygulama var sade klasik bir arayüz orta aşağı kısımda bir buton ve butonda günün sözü yazıyor yukarda da gözükmeyen gizli bir kutucuk olacak.
Şunun gibi ;
Ekran görüntüsü 2021-06-29 222914.png

Ve bu günün sözü butonuna basıldığı zaman basit bir animasyon ile söylenen söz ile alakalı bir fotoğraf çıkacak.
Fotoğraflar konusunda sıkıntı yok onları ben ps den hallederim ancak bu uygulamayı kod bilgim olmadan herhangi bir aracı bilgisayar sitesi ve ya bir bilgisayar uygulaması ile yapabilir miyim ?
Lütfen olsun çok lazım.
Kodlama bilgim olmadan daha önce web sitesi yaptım.

redlove

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
.
Dostlarım merhaba ilk öncelikle uyarım programlama hakkında hiç bilgim olmadığı için saçma cümlelerim olabilir anlayışınız için teşekkürler.
Aklımda şöyle bir mobil uygulama var sade klasik bir arayüz orta aşağı kısımda bir buton ve butonda günün sözü yazıyor yukarda da gözükmeyen gizli bir kutucuk olacak.
Şunun gibi ;
Alıntıyı görüntüle

Ve bu günün sözü butonuna basıldığı zaman basit bir animasyon ile söylenen söz ile alakalı bir fotoğraf çıkacak.
Fotoğraflar konusunda sıkıntı yok onları ben ps den hallederim ancak bu uygulamayı kod bilgim olmadan herhangi bir aracı bilgisayar sitesi ve ya bir bilgisayar uygulaması ile yapabilir miyim ?
Lütfen olsun çok lazım.
kodlama olmadan imkansiz gibi, belki para karşılığında yapan siteler bulabilirsin

redlove

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
.
Hadi ya çok karmaşık bir sistem gibi gelmedi bana ama dediğin gibi kodlama lazım olabilir
yani öğrenmesi zaman alır ama öyle video izleyim videodakini yazıyım tamam oluyor öğrendim değil,not alarak pratik yaparak öğrenmen lazım

ikista

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Hakan YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler
Programalama Dilleri, Yazılım

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Bazı siteler var. Kodlama gerektirmiyorlar. Şekilleri seçip ekliyorsun. Bazen reklamları çıkıyor. Ücretli üyelik istiyorlar.

Google dan mobile programing olarak ara.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
as
Şunun gibi ;
Alıntıyı görüntüle

Lütfen olsun çok lazım.
Merhaba, banada alıştırma oldu ,anladığım kadar yapmaya çalıştım. sunum içinde kolay kullanım sağlamaya çalıştım daha 1-2 hafatadır öğreniyorum, tasarımı sada tuttum ve kolay erişim sağladım. https://prnt.sc/19kowal dosyayı isterseniz atarım ama editledikten sonra çıktı almanız gerekicek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba, banada alıştırma oldu ,anladığım kadar yapmaya çalıştım. sunum içinde kolay kullanım sağlamaya çalıştım daha 1-2 hafatadır öğreniyorum, tasarımı sada tuttum ve kolay erişim sağladım. https://prnt.sc/19kowal dosyayı isterseniz atarım ama editledikten sonra çıktı almanız gerekicek.
her butona bastığında 11 seçenekten rastgele seçiyor tabi bunu arttırabilirsiniz resimde ekliyebilirsiniz.

Top Bottom