Aklından Geçeni Söyle

Zaten zor olan üniversite derslerinin, online eğitime geçince daha da zor olması ve uyuduğumda bile artık vicdan azabı çekecek duruma getirmesi (Uyku bile haram oldu artık bize). 1 Mart'tan beri aralıksız ders çalışmak, ödev yapmak ve rapor hazırlamak zorunda kalıyorum (evet aralıksız, nefes bile alamıyorum doğru düzgün!). Bu yoğunluk haziran sonuna kadar sürecek. Hiçbir şey öğrenmemek de cabası. Artık gerçekten bir şeyler öğrenip kendimi geliştirebileceğime ve ilerleyen senelerde kendime bir düzen kuracağım konusunda umudum neredeyse kalmamış durumda. Söyleyeceğim başka bi şey yok.

Bu konuyu üste taşımak için napabilirim acaba?🤔

1620630951561.png

bunun mutluluğunu yaşıyorum

GamePower ve Everest ne zaman ICUE yazılımını kopyalayacak ?

Şu an içinden ne geçiyorsa, kime ne söylemek istiyor da söyleyemiyorsan, nasıl bir ruh hali içindeysen burada haykırmak/saçmalamak serbest!

Yıllarca sürecek; bu forumun old üyeleri olduğumuzda bizlerden hatıra kalacak bir konu olması dileğiyle...
Şu an aklımdan geçeni söylemesem daha iyi 😋

Şu an içinden ne geçiyorsa, kime ne söylemek istiyor da söyleyemiyorsan, nasıl bir ruh hali içindeysen burada haykırmak/saçmalamak serbest!

Yıllarca sürecek; bu forumun old üyeleri olduğumuzda bizlerden hatıra kalacak bir konu olması dileğiyle...
Mouse acaba ne zaman kargoya verilir?

Neden adamın mesajını alıntılayıp cevap veriyorsunuz? Bildirim gidiyor. Şahsen ben rahatsız olurdum.

Neden otuururken arkam ağrıyor

Neden Sürekli Arkamda Biri Varmış Gibi Hissediyorum ?

Geri