Uzun süre oturduysan normal.Neden otuururken arkam ağrıyor
haftalardır aynı.Uzun süre oturduysan normal.
Yee beybiŞu an içinden ne geçiyorsa, kime ne söylemek istiyor da söyleyemiyorsan, nasıl bir ruh hali içindeysen burada haykırmak/saçmalamak serbest!
Yıllarca sürecek; bu forumun old üyeleri olduğumuzda bizlerden hatıra kalacak bir konu olması dileğiyle...
Şuan üniversite okuyorum gelecek bana nasihat ediyorum. Kimse senden değerli değil. İlerde bunu okuduğumda evli balkonda eşimle çocuklarımla oturup elimde kahve camda yağan yağmuru izliyor olmak istiyorum inşallah...Şu an içinden ne geçiyorsa, kime ne söylemek istiyor da söyleyemiyorsan, nasıl bir ruh hali içindeysen burada haykırmak/saçmalamak serbest!
Yıllarca sürecek; bu forumun old üyeleri olduğumuzda bizlerden hatıra kalacak bir konu olması dileğiyle...
köpek gibi çalışanında bir kere bile çalışmamış olanında geleceği muhtemel aynı olan bir ülkede yaşıyoruzŞu an içinden ne geçiyorsa, kime ne söylemek istiyor da söyleyemiyorsan, nasıl bir ruh hali içindeysen burada haykırmak/saçmalamak serbest!