wpa_supplicant
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 22
Halen gelmiyor, kuryeyi aradım ve 14 gün daha bekleyin dediler. Kart Çin'den geliyor muhtemelen.Benim 2 haftadır gelmiyor.
Alıntıyı görüntüle
Bence kendi bilgisayarına taktı geçici süreliğine oynayıp test ediyor. Ulaştırması gerekn son günde getiricek herhalde dnsmdmdkHalen gelmiyor, kuryeyi aradım ve 14 gün daha bekleyin dediler. Kart Çin'den geliyor muhtemelen.
Keşke son günü olsa.Bence kendi bilgisayarına taktı geçici süreliğine oynayıp test ediyor. Ulaştırması gerekn son günde getiricek herhalde dnsmdmdk
Genel merkezini aramayı veya şubeyle konuşmayı denedin mi acabaKeşke son günü olsa.
Yalan da söylüyor, ilk başta ev adresiniz yanlış girilmiş dedi, ardından evde yokmuşsunuz dedi.
Bahane arıyorlar.
Papara ile henüz konuşmadım ama 7 gün sonra halen gelmez ise arayıp soracağım.Genel merkezini aramayı veya şubeyle konuşmayı denedin mi acaba
Dağıtıma çıkarıldığı bilgisi verilip hala bu kadar oyalıyorlarsa 7 gün beklemeni önermem ama tabii ki sen bilrisin. Umarım bir an önce kavuşursun kartınaPapara ile henüz konuşmadım ama 7 gün sonra halen gelmez ise arayıp soracağım.
Yapma. Bu isler sadece basit bir ban ile bitmeyebilir. Ilerde ugrasabilirsinAcaba forumda birine asiri sinirlendigim icin ana baci girsem üstümdeki bütün siniri kussam ban yemeye değer mi .
Geçmiş olsun dostum neyin var kiÇok garip ruh hali içindeyim…