Neler Yeni

Aklından Geçeni Söyle

Impe

80+ Silver
Yes be sonunda istediğim skini alacağım (az önce bunla ilgili konu açtın aldığım cevaplar sevindirdi hala mutluyum teşekürler donanım arşivi forum)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yes be sonunda istediğim skini alacağım (az önce bunla ilgili konu açtın aldığım cevaplar sevindirdi hala mutluyum teşekürler donanım arşivi forum)

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Şu an içinden ne geçiyorsa, kime ne söylemek istiyor da söyleyemiyorsan, nasıl bir ruh hali içindeysen burada haykırmak/saçmalak serbest!

Yıllarca sürecek; bu forumun old üyeleri olduğumuzda bizlerden hatıra kalacak bir konu olması dileğiyle...
Sistemime ne kadar para harcamam gerek :D

Impe

80+ Silver
Asil vandal skini 1750vp imiş alamıyorum ağlıcam yaaaaa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Riot açgozludur aksini idaa eden zengindir huuuuuuu:(

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Türk Telekom ile savaşım sonuç verdi. Ben kazandım. Tüm sokağın altyapısı baştan sona herşeyini değişerek yaptılar. 😎 O efsanedeki kadına denk geldim. O bile tutamadı beni. 😎🇹🇷

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Türk Telekom ile savaşım sonuç verdi. Ben kazandım. Tüm sokağın altyapısı baştan sona herşeyini değişerek yaptılar. 😎 O efsanedeki kadına denk geldim. O bile tutamadı beni. 😎🇹🇷
Kral bizim altyapı da çöp.
Ben de TürkTelekom'a üstelersem mümkün mü böyle bir durum?

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Şu an içinden ne geçiyorsa, kime ne söylemek istiyor da söyleyemiyorsan, nasıl bir ruh hali içindeysen burada haykırmak/saçmalak serbest!

Yıllarca sürecek; bu forumun old üyeleri olduğumuzda bizlerden hatıra kalacak bir konu olması dileğiyle...
Beni keşke aldatmasaydın Nehir :) Ayrıca beni sanayi ortamlarında süründüren insanlara da selam olsun.

EnesGuler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Enes Güler

PARAYA İHTİYACIM VAR :cry:

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,414