KTimur
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Kanka gel bir gün mesaj atalım gaza gelip.
Hayali bile korkuttu la, yakışıklı olmayınca cesaret de gelmiyor. @Kazım Soy![]()
...
Kanka gel bir gün mesaj atalım gaza gelip.
Hayali bile korkuttu la, yakışıklı olmayınca cesaret de gelmiyor. @Kazım Soy![]()
"Sadece sevenler 1 şans daha verir"3 Gün önce mesajıma "döneceğim" yazdı işi var her halde ondan dönmedi...
bu sadece bi' 10 dakika mutlu eder be kanka asıl sıkıntı olan sen onunla hayaller kurarken onun başkasını düşünüp onla hayaller kurması..Kanka gel bir gün mesaj atalım gaza gelip.
Kafa dağıtalım. 2700X'den memnun m..... biliyorum 1200AF daha iyi ama, sormak istedim.Ne de olsa Technopatta, hayattaki en sevdiğim kişiyi çaldığın ve onunla mutlu olduğun için senden nefret ediyorum.
@Yasin Çelik kanka yazılacak şey de hazır bence bi mesajımız var ya 10 dakka da olsa mutlu oluruz
2700X taş gibi işlemciydi, rahmetli altın slikonlu çıktığı için 65'i geçmezdi.Kafa dağıtalım. 2700X'den memnun m..... biliyorum 1200AF daha iyi ama, sormak istedim.
Yanıt vermek için aylarca story atmasını bekledikten sonra,
Hayırdır ne rahmetlisi?2700X taş gibi işlemciydi, rahmetli altın slikonlu çıktığı için 65'i geçmezdi.
Sen nasılsın, nasıl gidiyor![]()
toprak aynı toprak vatan aynı vatan sebep başka benceBu hayatın ta ...koyim neden türkiye
X570 God Like aldı babamHayırdır ne rahmetlisi?
Bende iyi işte, geçen R5 3600 çöpünün selâsını okudum.
Değil mi?toprak aynı toprak vatan aynı vatan sebep başka bence