DA-MD2
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Canlı dersin linkini bana versen de dersi trollesem.Canlı dersten çıksam hoca fark eder mi?
Canlı dersin linkini bana versen de dersi trollesem.Canlı dersten çıksam hoca fark eder mi?
Hay ben böyle işin...1000. Mesaj benden olsun
Göremeyeceğimiz bir gelecek için hâlâ umudunun olması garip.acaba ülkecek ne zaman kalkıncaz
ben bugün az daha ban yiyordum insaflı abim Mehmet Yılmaz uyarı puanı eklemediKeşke sen olsan, kemik kitleden kimseye modluk düşmüyor.
1dk kaldı zaten aga b.Canlı dersin linkini bana versen de dersi trollesem.
Hakkım yeniyor, afiyet olsun.ben bugün az daha ban yiyordum insaflı abim Mehmet Yılmaz uyarı puanı eklemedi
değil insanlar artık bıktılar biraz daha böyle gidişat olursa patlaması büyük olacak gibiGöremeyeceğimiz bir gelecek için hâlâ umudunun olması garip.
Nasipte varsaa.Acaba kaç trilyon yıl sonra güzel bir PC'im olacak
overclock ekran kartını yakar bırak sen bu işleriAcaba kaç trilyon yıl sonra güzel bir PC'im olacak
Agam senin hakkını kelimelere sığdıramadığımdanHakkım yeniyor, afiyet olsun.
Bu dediğin en fazla mevcut hükümeti değiştirir. Sıkıntılar ve kalkınmayı etkilemez.değil insanlar artık bıktılar biraz daha böyle gidişat olursa patlaması büyük olacak gibi
Kanka bugün bizim derse zeytin''lağlı'' Masa''kk''a geldiCanlı dersin linkini bana versen de dersi trollesem.
Ben de istiyorum ders trollemek.@White Ravens
Adını imzama yazdııım Vahiitt
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka bugün bizim derse zeytin''lağlı'' Masa''kk''a geldi
Bak
Alıntıyı görüntüle
Arkadan Massaka açıyor chate ben Diablo63 diyorBen de istiyorum ders trollemek.