White Ravens
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Hatırlatın bana nasıl mutlu yaşamak...Şu an içinden ne geçiyorsa, kime ne söylemek istiyor da söyleyemiyorsan, nasıl bir ruh hali içindeysen burada haykırmak/saçmalamak serbest!
Yıllarca sürecek; bu forumun old üyeleri olduğumuzda bizlerden hatıra kalacak bir konu olması dileğiyle...
lan sen viper ultimate kullanmadın mı nasıl 50 fps alabilecek bir pcde oynuyorsunCSGO'da 50FPS oynamaktan bıktım...
Çoooooook uzun olaylar geçti...lan sen viper ultimate kullanmadın mı nasıl 50 fps alabilecek bir pcde oynuyorsun
anlatabilir misin ?Çoooooook uzun olaylar geçti...
I9 10900K 2070 Super sistemim vardı, abim uzay montajda OC denemesi yapıyordu. Benim yanımdada su yada redbull vardı hatırlamıyorum, ondan içerken yanlışlıkla elim çarptı. Ve Anakart,CPU,GPU GG oldu. Kalanlarınıda 2.Elde sattım.anlatabilir misin ?
1. çok geçmiş olsunI9 10900K 2070 Super sistemim vardı, abim uzay montajda OC denemesi yapıyordu. Benim yanımdada su yada redbull vardı hatırlamıyorum, ondan içerken yanlışlıkla elim çarptı. Ve Anakart,CPU,GPU GG oldu. Kalanlarınıda 2.Elde sattım.
Teşekkür ederim.1. çok geçmiş olsun
2 o sisteme i9 10900k çok değil mi idi
Technopat mı burası mı?Şu an içinden ne geçiyorsa, kime ne söylemek istiyor da söyleyemiyorsan, nasıl bir ruh hali içindeysen burada haykırmak/saçmalamak serbest!
Yıllarca sürecek; bu forumun old üyeleri olduğumuzda bizlerden hatıra kalacak bir konu olması dileğiyle...
Hocam çok geçmiş olsun sanki kendiminmiş gibi içim yandı i9 10900k 2070 super ve redbull.....I9 10900K 2070 Super sistemim vardı, abim uzay montajda OC denemesi yapıyordu. Benim yanımdada su yada redbull vardı hatırlamıyorum, ondan içerken yanlışlıkla elim çarptı. Ve Anakart,CPU,GPU GG oldu. Kalanlarınıda 2.Elde sattım.
Böyle 2dk abimle bakıştık...Hocam çok geçmiş olsun sanki kendiminmiş gibi içim yandı i9 10900k 2070 super ve redbull.....