Jony Case
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,381
baran buba mışssınLupin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Saf
baran buba mışssınLupin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Saf
Hebaran buba mışssın
ezbirçimeŞu an içinden ne geçiyorsa, kime ne söylemek istiyor da söyleyemiyorsan, nasıl bir ruh hali içindeysen burada haykırmak/saçmalak serbest!
Yıllarca sürecek; bu forumun old üyeleri olduğumuzda bizlerden hatıra kalacak bir konu olması dileğiyle...
s*xs*x = seksekezbirçime
savcılığa verdim terbiyesiz (!)s*xs*x = seksek
En Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
Giyim, bilgisayar, cep telefonu, kozmetik, beyaz eşya, süpermarket & daha aradığın yüz binlerce indirimli ürün en uygun fiyatlar ve kampanyalarla Trendyol'da.ty.gl
Giyim, bilgisayar, cep telefonu, kozmetik, beyaz eşya, süpermarket & daha aradığın yüz binlerce indirimli ürün en uygun fiyatlar ve kampanyalarla Trendyol'da.ty.gl
Kaydedenler yanitlasin bende seni kaydediyimEn Trend Ürünler Türkiye'nin Online Alışveriş Sitesi Trendyol'da
Aklımdan bu geçiyor
Güzel bir edit, senin adına sevindim bro.Seni seviyorum ama beni üzüyorsun Nazlı!
(Edit: Artık sevmiyorum ve üzülmüyorum.)