AKP GK GB Danışmanı Özoğul halkı tehdit etti!

Senin doğuran karıyı bile halk yaptı hadsize bak bu adamı yakmak gerek yemin ediyorum

Klasik ayrımcılık knk. Ben senin gibi desteklediği partiye göre insan ayırmıyorum. Bahsettiğin partiyi destekleyenlerden daha da gericisin farkında olmanı isterim.
Peki benle yüz yüze sohbet etmeden nitelendiren senin bana daha gericisin demen ve söylediklerimi yedirememn güldürdü.

Çünkü onu destekleyince sıkıntın oluyor
Tuttuğu partinin yanlışını bilmek, körü körüne sadece AKP li diye karşı çıkmaktan iyidir. İnsanları tuttuğu partiye göre yargılamaktan ve takım tutar gibi parti tutmaktan vazgeçince insani bir davranış sergilemiş olursun her şeye itiraz edince değil.

Eh yani APK'lıyım ama şöyle azıcık sinirleneyim adamlara da apk'lı olduğumu daha fazla belli etmeyeyim.
-Caner'in bilinçaltı
Kimseyi hangi partiyi tuttuğundan ötürü yargılamak da ayrıca bir cahilliktir. Parti tutmak yanlışını göz ardı etmek demek değildir burada şu an her şey olması gerektiği gibi.
Düşüncesine ve fikirlerine saygı duyuyorum.

Halkın eleştirmesi ve sokakta yürüyüş yapması (silahsız ve saldırmadan) tamamen normal bu adama hayırdır

Klasik ayrımcılık knk. Ben senin gibi desteklediği partiye göre insan ayırmıyorum. Bahsettiğin partiyi destekleyenlerden daha da gericisin farkında olmanı isterim.
yoktur akplinin dedigi sozun gecerliligi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,753
Üyeler
185,795
Son üye
monesta0000
Geri