Neler Yeni

AKP GK GB Danışmanı Özoğul halkı tehdit etti!

Senin doğuran karıyı bile halk yaptı hadsize bak bu adamı yakmak gerek yemin ediyorum

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Klasik ayrımcılık knk. Ben senin gibi desteklediği partiye göre insan ayırmıyorum. Bahsettiğin partiyi destekleyenlerden daha da gericisin farkında olmanı isterim.
Peki benle yüz yüze sohbet etmeden nitelendiren senin bana daha gericisin demen ve söylediklerimi yedirememn güldürdü.

TamerKs

80+ Silver
Çünkü onu destekleyince sıkıntın oluyor
Tuttuğu partinin yanlışını bilmek, körü körüne sadece AKP li diye karşı çıkmaktan iyidir. İnsanları tuttuğu partiye göre yargılamaktan ve takım tutar gibi parti tutmaktan vazgeçince insani bir davranış sergilemiş olursun her şeye itiraz edince değil.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,582
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Eh yani APK'lıyım ama şöyle azıcık sinirleneyim adamlara da apk'lı olduğumu daha fazla belli etmeyeyim.
-Caner'in bilinçaltı
Kimseyi hangi partiyi tuttuğundan ötürü yargılamak da ayrıca bir cahilliktir. Parti tutmak yanlışını göz ardı etmek demek değildir burada şu an her şey olması gerektiği gibi.
Düşüncesine ve fikirlerine saygı duyuyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Halkın eleştirmesi ve sokakta yürüyüş yapması (silahsız ve saldırmadan) tamamen normal bu adama hayırdır

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Klasik ayrımcılık knk. Ben senin gibi desteklediği partiye göre insan ayırmıyorum. Bahsettiğin partiyi destekleyenlerden daha da gericisin farkında olmanı isterim.
yoktur akplinin dedigi sozun gecerliligi

Top Bottom