conveyor belt overlord
80+ Silver
Senin doğuran karıyı bile halk yaptı hadsize bak bu adamı yakmak gerek yemin ediyorum
AynnknkÇünkü onu destekleyince sıkıntın oluyor
Klasik Apkli knkkkAynnknk
Klasik ayrımcılık knk. Ben senin gibi desteklediği partiye göre insan ayırmıyorum. Bahsettiğin partiyi destekleyenlerden daha da gericisin farkında olmanı isterim.Klasik Apkli knkkk
Peki benle yüz yüze sohbet etmeden nitelendiren senin bana daha gericisin demen ve söylediklerimi yedirememn güldürdü.Klasik ayrımcılık knk. Ben senin gibi desteklediği partiye göre insan ayırmıyorum. Bahsettiğin partiyi destekleyenlerden daha da gericisin farkında olmanı isterim.
Yüz yüze senin gibi insanlarla münakaşaya girmiyorum.Peki benle yüz yüze sohbet etmeden nitelendiren senin bana daha gericisin demen ve söylediklerimi yedirememn güldürdü.
Egoya bak hele insanlara peşin yargı ver sonra laf yedikten sonra daha da kötülemeye çalış zaten ne bekliyorum kiYüz yüze senin gibi insanlarla münakaşaya girmiyorum.
Tuttuğu partinin yanlışını bilmek, körü körüne sadece AKP li diye karşı çıkmaktan iyidir. İnsanları tuttuğu partiye göre yargılamaktan ve takım tutar gibi parti tutmaktan vazgeçince insani bir davranış sergilemiş olursun her şeye itiraz edince değil.Çünkü onu destekleyince sıkıntın oluyor
Ne beklediğinizi bilemem.Egoya bak hele insanlara peşin yargı ver sonra laf yedikten sonra daha da kötülemeye çalış zaten ne bekliyorum ki
Klasik Apkli knkkk
Evet bunları yazan aynı insaninsanlara peşin yargı ver
Kimseyi hangi partiyi tuttuğundan ötürü yargılamak da ayrıca bir cahilliktir. Parti tutmak yanlışını göz ardı etmek demek değildir burada şu an her şey olması gerektiği gibi.Eh yani APK'lıyım ama şöyle azıcık sinirleneyim adamlara da apk'lı olduğumu daha fazla belli etmeyeyim.
-Caner'in bilinçaltı
yoktur akplinin dedigi sozun gecerliligiKlasik ayrımcılık knk. Ben senin gibi desteklediği partiye göre insan ayırmıyorum. Bahsettiğin partiyi destekleyenlerden daha da gericisin farkında olmanı isterim.
Benim Türkçe bazen yetmeyenyoktur akplinin dedigi sozun gecerliligi