Neler Yeni

AKP Milletvekili Demirbağ: Domatesi 2 kilo yerine 2 tane alırız!

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Arif Gönenç
İlgilendiği Kategoriler
Futbol, Satranç
Discord
Jahsonorm#6341
Uygunsuz davranış
Soruna cevap verdim ya işte ülkeden para çalmıyor 128Milyar doları cebine indirmiyor.
İşte bir de bize koyun diyorlar, kendileri önüne konulanı yemeye alışmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi tamam o zaman malum şahıs ülkeden para çalmaya devam etsin biz de onu enayi bir millet olduğumuz için alkışlayıp tebrik edelim.
Koyun işte

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Cevap alamadım soruma. Cevap ver kendimi...
Üniversite öğrencilerine sağlanan burslar, küçük çocuklu annelere ücretsiz ulaşım, yeni doğan bebekler için paketler, Kurbağalı dere, pandemide sanatçılara destek, çiftçilere ücretsiz tohum desteği, ışıl ışıl ve diş fırçasına kadar eksiksiz öğrenci yurtları, besicilere yem desteği, fide desteği... Daha çok var canım benim.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
İşte bir de bize koyun diyorlar, kendileri önüne konulanı yemeye alışmış

Koyun işte
Bana istediğin kadar koyun diyebilirsin ama bana RTE yi savunamazsın.
Evet dürüst olayım bende yeni gelecek c.b. nin ülkeyi şaha kaldıracağını düşünmüyorum ama bu kadar kötü yönetmez yani
Oraya beyin yoksunu bir şahısı bile koysan aynı şekilde yönetirdi ülkeyi.

Üniversite öğrencilerine sağlanan burslar, küçük çocuklu annelere ücretsiz ulaşım, yeni doğan bebekler için paketler, Kurbağalı dere, pandemide sanatçılara destek, çiftçilere ücretsiz tohum desteği, ışıl ışıl ve diş fırçasına kadar eksiksiz öğrenci yurtları, besicilere yem desteği, fide desteği... Daha çok var canım benim.
Yapılan yardım söylenir mi hiç? (!) (yeni bahanede bu olursa şaşırmam.)

Alfha13

80+ Silver
Mevzu bizim 2 kilo yerine 2 tane almamız değil, gerekirse alırız zaten. Asıl olay alabiliyor muyuz alamıyor muyuz. Ekonomiyi batırın, çözüm olarak da bunları önerin; halkın emeğini yiyin, halka gelince de yemeyin diyin. Ne deseler daha da batıyorlar.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Metro Istanbulda QR Kod ile Ödeme ve Kart ile yüklemede eklenebilir. Basit demeyin, Hayat kurtarıyo özellikle ikincisi.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
@Jahsonorm DAF peki mültecilere ne demeli afganlı suryelileri kim soktu bu ülkeye bizim paramızla kimin karnı doyuyor ülkemin insanı dilenirken suryeli, afganlılar 9. Çocuğu yapıp aylık 9k maaş alıyorlar.
WHERE İS ADALET.
Yazık cidden koyun gibisiniz RTE iyi diyiyor güleyim bari 🤣

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,414
İsim
Mert Metshi
Ayda 2 kilo et yiyen var mı? merak ettim.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,582
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Şimdi bunlar lafü güzaf asıl sorulacak olan soru bu değil.
CHP gelse bu ülkeyi yönetebilecek mi?
AKP'nin ülkeyi yönetim biçimde Rahip Brunson olayıyla büyük bir hata yapılmış o günden beri kur doğru düzgün gitmedi.
Fakat muhalefet tarafına bakıldığında bırakın ülkeyi yönetecek kendi kuşunu (anladınız siz) yönetecek irade yok.
Parti içi tecavüzlere bilmem kaç gündür sessiz kalan Kemal KILIÇDAROĞLU sözde ülkeyi yönetecek kişi.
Laiklik adı altında yapılan her zina işe bu milletin evet mi diyeceğini zannediyorsunuz?
Kılıçdaroğlu beceriksizin ta kendisi.
Bir dediği diğerini tutmuyor.
Hadi oy vereceksin sapığa mı?
Ayrıca AKP'nin pek çok icraati görülmüştür:
TOGG
İHA
SİHA
TİHA
Binlerce Kilometre Bölünmüş Yol
Savunma Sanayii'de yerlileşme
Yüzler belki Binlerce fabrika
Yerli Uydular

Daha sayabilirim istersen

Temel atmama töreni (!)
Konu burada yapılan icraatlar değil, bunları yapmak zorunda zaten hükümet. Konu bu kadar paranın nereye harcandığı. Devlet harcadıklarını saydam bir şekilde bize göstermez ise ben onun altında illa ki bir şey ararım. Ayırca düzgün aday olmadığı konusunda hem fikirim fakat yine de Erdoğan'a oy veremem bu saatten sonra.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,929
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
RTE'yi savunan kaldı mı hala la? Savunuyorsa babası iyi maaş alıyordur.

ahmetcnar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
M.Ahmet Çinar
1- öğrenci abonman ücreti 80 liradan 40 liraya indi sonra zamlandı şuan 57 lira olması lazım
2- 0/4 yaş arası çocuk sahibi annelere ücretsiz ulaşım sağladı
3- ilk seçildiği zamanda su ücretlerinde de büyük bi indirime gitmişti miktarı hatılramıyom

Top Bottom