The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
Bu adamlar forumda Limited Edition diye biliyordum meğerse bol bol varmışYeterli değil.
şaşırdım
Bu adamlar forumda Limited Edition diye biliyordum meğerse bol bol varmışYeterli değil.
İşte bir de bize koyun diyorlar, kendileri önüne konulanı yemeye alışmışSoruna cevap verdim ya işte ülkeden para çalmıyor 128Milyar doları cebine indirmiyor.
Koyun işteİyi tamam o zaman malum şahıs ülkeden para çalmaya devam etsin biz de onu enayi bir millet olduğumuz için alkışlayıp tebrik edelim.
Üniversite öğrencilerine sağlanan burslar, küçük çocuklu annelere ücretsiz ulaşım, yeni doğan bebekler için paketler, Kurbağalı dere, pandemide sanatçılara destek, çiftçilere ücretsiz tohum desteği, ışıl ışıl ve diş fırçasına kadar eksiksiz öğrenci yurtları, besicilere yem desteği, fide desteği... Daha çok var canım benim.Cevap alamadım soruma. Cevap ver kendimi...
Bana istediğin kadar koyun diyebilirsin ama bana RTE yi savunamazsın.İşte bir de bize koyun diyorlar, kendileri önüne konulanı yemeye alışmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
Koyun işte
Yapılan yardım söylenir mi hiç? (!) (yeni bahanede bu olursa şaşırmam.)Üniversite öğrencilerine sağlanan burslar, küçük çocuklu annelere ücretsiz ulaşım, yeni doğan bebekler için paketler, Kurbağalı dere, pandemide sanatçılara destek, çiftçilere ücretsiz tohum desteği, ışıl ışıl ve diş fırçasına kadar eksiksiz öğrenci yurtları, besicilere yem desteği, fide desteği... Daha çok var canım benim.
Metro Istanbulda QR Kod ile Ödeme ve Kart ile yüklemede eklenebilir. Basit demeyin, Hayat kurtarıyo özellikle ikincisi.Üniversite öğrencilerine sağlanan burslar, küçük çocuklu annelere ücretsiz ulaşım, yeni doğan bebekler için paketler, Kurbağalı dere, pandemide sanatçılara destek, çiftçilere ücretsiz tohum desteği, ışıl ışıl ve diş fırçasına kadar eksiksiz öğrenci yurtları, besicilere yem desteği, fide desteği... Daha çok var canım benim.
Konu burada yapılan icraatlar değil, bunları yapmak zorunda zaten hükümet. Konu bu kadar paranın nereye harcandığı. Devlet harcadıklarını saydam bir şekilde bize göstermez ise ben onun altında illa ki bir şey ararım. Ayırca düzgün aday olmadığı konusunda hem fikirim fakat yine de Erdoğan'a oy veremem bu saatten sonra.Şimdi bunlar lafü güzaf asıl sorulacak olan soru bu değil.
CHP gelse bu ülkeyi yönetebilecek mi?
AKP'nin ülkeyi yönetim biçimde Rahip Brunson olayıyla büyük bir hata yapılmış o günden beri kur doğru düzgün gitmedi.
Fakat muhalefet tarafına bakıldığında bırakın ülkeyi yönetecek kendi kuşunu (anladınız siz) yönetecek irade yok.
Parti içi tecavüzlere bilmem kaç gündür sessiz kalan Kemal KILIÇDAROĞLU sözde ülkeyi yönetecek kişi.
Laiklik adı altında yapılan her zina işe bu milletin evet mi diyeceğini zannediyorsunuz?
Kılıçdaroğlu beceriksizin ta kendisi.
Bir dediği diğerini tutmuyor.
Hadi oy vereceksin sapığa mı?
Ayrıca AKP'nin pek çok icraati görülmüştür:
TOGG
İHA
SİHA
TİHA
Binlerce Kilometre Bölünmüş Yol
Savunma Sanayii'de yerlileşme
Yüzler belki Binlerce fabrika
Yerli Uydular
Daha sayabilirim istersen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Temel atmama töreni (!)
Sence ekonomimin kötü olduğunu anlamak için ekonomist olmak mı lazım?Kör topluluğu böyle olsa gerek...
Herkes ekonomist herkes uzman.
Binlerce Kilometre Bölünmüş Yol