Neler Yeni

AKP Milletvekili Demirbağ: Domatesi 2 kilo yerine 2 tane alırız!

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
1- öğrenci abonman ücreti 80 liradan 40 liraya indi sonra zamlandı şuan 57 lira olması lazım
2- 0/4 yaş arası çocuk sahibi annelere ücretsiz ulaşım sağladı
3- ilk seçildiği zamanda su ücretlerinde de büyük bi indirime gitmişti miktarı hatılramıyom
Dediklerini Ekrem İmamoğlu İstanbul için yaptı. Şu anki konumuzun İmamoğlu ile pek alakası yok.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
AKP Milletvekili Zülfü Demirbağ'dan ekonomik krize çözüm: "Normal şartlarda ayda iki kilo et yiyorsak yarım kilo yeriz. Domatesi iki kilo yerine iki tane alırız. Kış günü turfanda sebzeleri kullanmak zaten sağlığa da çok faydalı değil." Yeriz dediğine tabi ki de bakmıyoruz. Çünkü yiyecek olan biziz. Kaç aile ayda 2 kilo et yiyor o bile meçhul. Bu ülkeye, bu halka bunları reva görenlere de yazıklar olsun. Bu ihanetten başka bir şey de değildir.
Yapacak bir şey yok kardeşim. Parça parça sistem almaya karar verdim. İlk parçamı aldığımda dolar 9 liraydı. Şuan 12.50 ve alalı çokda olmadı. Diğer parçaları nasıl alacağım hiç bilmiyorum.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
AKP Milletvekili Zülfü Demirbağ'dan ekonomik krize çözüm: "Normal şartlarda ayda iki kilo et yiyorsak yarım kilo yeriz. Domatesi iki kilo yerine iki tane alırız. Kış günü turfanda sebzeleri kullanmak zaten sağlığa da çok faydalı değil." Yeriz dediğine tabi ki de bakmıyoruz. Çünkü yiyecek olan biziz. Kaç aile ayda 2 kilo et yiyor o bile meçhul. Bu ülkeye, bu halka bunları reva görenlere de yazıklar olsun. Bu ihanetten başka bir şey de değildir.
Ben bu fikrimi genele yayıyorum.
50-60 yaşındaki adamın bizi anlamasını beklemeyin o yüzdne ben siyasi insanların hepsinden ümidimi çoktan kestim bu tür açıklamaları ise dinleryin dinlemeyin çeken biziz elimizden gelen tke şey oy kullanmak ve oy kullanın bunun dışında elinizde imkan yoksa boşuna konuşuruz.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
AKP Türkiye'yi şu anda en iyi yöneten partidir.

Bunu anlatmaya kelimeler yetmez. O yüzden şu iki görseli bırakayım.
1637738805349.png

1637738817349.png

mikealson

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Samet
o kadar embesil var ki tartışmaya girsem sinir krizi geçircem yeminle o yüzden yazmıyom

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Ömerfaruk
Dolorlomu mooş aluyonuz yeenum
Dipnot _ ülke harbi kriz yaşıyor ne olacak bende bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,749
Üyeler
161,341
Son üye
Hseyn24
Top Bottom