Oy hakkım varken istersen 10 kere raporla hahahahahahahaModlar harbi çalışıyor raporladiktan 10 sn sonra banlandi teşekkür ederim tartışmayı bilmeyen böyle kişiler uzaklaştırılmali.
Oy hakkım varken istersen 10 kere raporla hahahahahahahaModlar harbi çalışıyor raporladiktan 10 sn sonra banlandi teşekkür ederim tartışmayı bilmeyen böyle kişiler uzaklaştırılmali.
Lütfen çay vereyim de daha fazla saçmalama olur muForumun siyasî kısmına dönmek benim hatâm. Araştırmadan, gözlük takarak tek bir düzlemde ilerleyen kitle olduğunu unutmuştum. 2023 seçimleri tekrardan Erdoğan'ın zaferiyle sonuçlanınca, sizlere de iyi gelecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
CHP'li İstanbul Milletvekili de, klasik CHP'li mi oluyor?
knk niye hala bunu hit veriyorsunuz salın kankam vakit kaybıLütfen çay vereyim de daha fazla saçmalama olur mu
Siz ve sizin gibilere hakkımı helal etmiyorum, cehennemde çürüyünForumun siyasî kısmına dönmek benim hatâm. Araştırmadan, gözlük takarak tek bir düzlemde ilerleyen kitle olduğunu unutmuştum. 2023 seçimleri tekrardan Erdoğan'ın zaferiyle sonuçlanınca, sizlere de iyi gelecek.
Ben size hakkımı helâl ediyorum. Bilinçli olarak yapmıyorsanız tabii.Siz ve sizin gibilere hakkımı helal etmiyorum, cehennemde çürüyün
Demli olsun.Lütfen çay vereyim de daha fazla saçmalama olur mu
Ben size hakkımı helâl ediyorum. Bilinçli olarak yapmıyorsanız tabii.
Demli olsun.
forumu bırakman için 1 tane çay yeterlimi yoksa 2/3 tane mi alayım sanaForumun siyasî kısmına dönmek benim hatâm. Araştırmadan, gözlük takarak tek bir düzlemde ilerleyen kitle olduğunu unutmuştum. 2023 seçimleri tekrardan Erdoğan'ın zaferiyle sonuçlanınca, sizlere de iyi gelecek.
Çaykur'un hisselerini devretsen yetmez.. O kadar çay hastasıyım.forumu bırakman için 1 tane çay yeterlimi yoksa 2/3 tane mi alayım sana