Neler Yeni

AKP'li Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, Polise Hakaret Etti!

LahmatsuDcr

80+ Silver
Erdoğan'ı desteklemekte ne var? İsteyen istediği kişiye oy atamaz mı?
Erdoğan'ı desteklemesinde değil, yaptığı yanlışları görmezden gelmesinde sıkıntı var. Benim şahsi görüşüme göre desteklemesinde de sıkıntı var.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
forumda olmadığın sure tarafmi deistin
Tabii ki hayır, hâlâ Erdoğan'ı destekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Erdoğan'ı desteklemesinde değil, yaptığı yanlışları görmezden gelmesinde sıkıntı var. Benim şahsi görüşüme göre desteklemesinde de sıkıntı var.
Şahsî görüşün umurumda değil açıkçası. Fakat kimsenin yaptığı yanlışı görmezden gelmiyorum. Şu an Ak Partinin üst yönetiminden isimler bile, bu vekili eleştiriyor. Hiç kimsenin yanlışını görmezden gelmiyoruz. CHP'li İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan aynı şekilde polise hakaret ettiğinde, onu eleştiren muhalif gördün mü?

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Forumun siyasî kısmına dönmek benim hatâm. Araştırmadan, gözlük takarak tek bir düzlemde ilerleyen kitle olduğunu unutmuştum. 2023 seçimleri tekrardan Erdoğan'ın zaferiyle sonuçlanınca, sizlere de iyi gelecek.

Bügün 1 haftalık market alışverişine 600 TL verdim ne anlatıyon sen?

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Bak buna güldüm işte, ekonomi az kalsın batıcak hala konuşuyorsun.
Hadi, pandeminin farkında değilsin diyelim. Oy vereceğin kesimin söylemlerini de mi takip etmiyorsun?

"Uluslararası karar vericilerin seçtiği" bir başkan gelirse, "Avrupa ve dünyayı zarara uğratmayacağı için" bizim ekonomimiz kalkınacak dimi?

LahmatsuDcr

80+ Silver
onu eleştiren muhalif gördün mü?
Evet, muhalif sayfalarında yorumlarında bile binlerce kişi eleştirdi. En CHP'lisi bile kızdı. Bu vekillerin yetkisi kapıcıdan az olmalı ki çoğu ülkede öyle. Bizde böyle değil maalesef.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,992
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
Düt Düt Beyin Cerrahı Geldi

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Evet, muhalif sayfalarında yorumlarında bile binlerce kişi eleştirdi. En CHP'lisi bile kızdı.
Turan Aydoğan'ı eleştiren her vatandaşı tebrik ediyorum. Bu gibi isimlere karşı, parti gözetmeksizin hiç kimse müsamaha göstermemeli. Fakat Ak Partide olduğu gibi, CHP yönetiminden bu gibi olaylara eleştiri sesi duyamıyoruz. Yönetim bu ve bundan daha beterlerine karşı disiplin mekanizmasını çalıştırmadığı için, CHP'li vekil Orhan Sarıbal Atatürk'ün katliam yaptığını söyleyebiliyor. Şunu bir Ak Partili vekil söylese, CHP yönetimi ateş püskürtürdü:

Bu vekillerin yetkisi kapıcıdan az olmalı ki çoğu ülkede öyle. Bizde böyle değil maalesef.
Vekillerin ayrıcalıklı olmasına ben de karşıyım. Dokunulmazlığı falan olmamalı, suçlarının bedelini ödemeliler.

LahmatsuDcr

80+ Silver
Turan Aydoğan'ı eleştiren her vatandaşı tebrik ediyorum. Bu gibi isimlere karşı, parti gözetmeksizin hiç kimse müsamaha göstermemeli. Fakat Ak Partide olduğu gibi, CHP yönetiminden bu gibi olaylara eleştiri sesi duyamıyoruz. Yönetim bu ve bundan daha beterlerine karşı disiplin mekanizmasını çalıştırmadığı için, CHP'li vekil Orhan Sarıbal Atatürk'ün katliam yaptığını söyleyebiliyor. Şunu bir Ak Partili vekil söylese, CHP yönetimi ateş püskürtürdü:
CHP'nin bazı konularda sıkıntıları. Tarih mi bilmiyorlar ne yapıyorlar emin değilim ama kendi partinin kurucusu olan adamı kötüleyen anmalara neden destek verirsin ki?

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Forumun siyasî kısmına dönmek benim hatâm. Araştırmadan, gözlük takarak tek bir düzlemde ilerleyen kitle olduğunu unutmuştum. 2023 seçimleri tekrardan Erdoğan'ın zaferiyle sonuçlanınca, sizlere de iyi gelecek.

CHP'li İstanbul Milletvekili de, klasik CHP'li mi oluyor?

Screenshot_20210822-232315_Facebook.jpg

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

CHP'li İstanbul Milletvekili de, klasik CHP'li mi oluyor?
Hayaller hayaller.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
CHP'nin bazı konularda sıkıntıları. Tarih mi bilmiyorlar ne yapıyorlar emin değilim ama kendi partinin kurucusu olan adamı kötüleyen anmalara neden destek verirsin ki?
Ali Mehmet Çelebi'nin bu konu hakkındaki bir konuşması var, onu takip etmeni öneririm. Partiden neden istifa ettiğini, Kılıçdaroğlu'ndan ne istediğini ve nasıl tepki aldığını tek tek açıklıyor. Özgür Özel mesela, "Biz Alevi bir çocuğu genel başkan yaparak Dersim ile yüzleştik." diyor. Sanki yüzleşilmesi gereken bir durum var? Şaka gibi, ben Ak Partili olarak Dersim'e katliam demiyorum. Dersim söylemine bile katılmıyorum, orası Tunceli'dir. Dersim, terör örgütünün sloganıdır.

Daha, Sezgin Tanrıkulu var. Canan Kaftancıoğlu var. Lütfü Savaş en son, "Cumhurbaşkanı adayımız sadece başarısına, birikimine göre belirlenmeyecek. Ulusal ve uluslararası karar vericilerin, işaret edeceği bir insanı yapacaklar. Şimdiki konuşulan isimler, sadece belli kişilerin öne sürdüğü isimlerdir." diyor. Şimdi ben ne yüzle, muhalefetin adayına oy vereyim? Başarısına göre belirlenmeyecekmiş ki? Ulusal güçlerin kucağına oturacak adamı aday yapacaklarmış...

Kılıçdaroğlu, "Dış politikayı 180 derece döndüreceğiz." diyor. N'apacak? Dağlık Karabağ'da Azerbaycan'a destek vermeyecek mi? Suriye'de YPG ile mücadele etmeyecek mi? Kıbrıs'ta ikili devlet konusunda diretmeyecek mi? Neresi olduğunu bilmediği, Kapalı Maraş'ı açmak gibi adımları atmayacak mı? Doğu Akdeniz'de haklarımızı aramayacak mı? Libya ile yaptığımız antlaşmalardan geri mi çekecek? S400 gibi, güvenlik gerektiren savunma sistemlerinden vaz mı geçecek? Dış politikamızın nesinden memnun değil de, tamamen değiştirecek?

Muhalefet içerisinde, Manda ve Himaye söylemini destekleyen isimler var. Muharrem İnce, HDP'nin desteği olmadan %31 oy aldı. O seçimde Kılıçdaroğlu'nun CHP'si %22 oy aldı. Seçimin ardından İnce, genel başkanlığı istedi. Kılıçdaroğlu, genel başkanlık için delegelerin seçim yapmasına bile müsaade etmedi. Ve sonuç olarak İnce istifa etmek zorunda kaldı. Ben İnce'ye oy vermem fakat karşımızda güçlü, devleti ileri taşıma hedefi bulunan bir muhalefet olmasını isterim. Ulusal ve uluslararası işbirlikçilerin emrine göre hareket eden bir muhalefet, sadece ülkemize zarar verir.

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
S400 gibi, güvenlik gerektiren savunma sistemlerinden vaz mı geçecek?
Ruslardan alınmış ihracat versiyon bir sisteme bu kadar güvenmek ve güvenli olduğunu düşünmek mi? Komik.

Rusların özellikle ihraç sistemler ve sağladığı verilere erişilebilirlik konusunda ABD'den daha sert bir politika izlediğini öğrenmeniz gerekiyor.

S-400 alımı tamamı ile yanlış bir karar.
Hisar A+, O+, U ve Siper gibi 2025-30 arasında yani çok yakın bir tarihte envantere girecek her istere karşılık HSS var iken S-400 almak ne kadar doğru bir karar tartışılır. S-400 alımın götürdüklerinden bahsetmiyorum bile.

Ayrıca ihraç versiyonlar ile ülkenin kendi kullandığı sistemler arasında farklar vardır özellikle HSS gibi kritik bir sistem alıp üstüne birde bunu Rusya gibi bir ülkeden yapıyor iseniz,

4 m2 RCS'li bir hedef için talep edilen tespit aralıkları:
(Rusların kendi kullandığı radar) 92N6A: 480 km'ye kadar
(İhraç versiyon radar) 92N6E: 250 km'ye kadar

Aynı anda izlenen maksimum hedef sayısı:
(Rus) 92N6A: 99'a kadar
(İhraç) 92N6E: 40'a kadar

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,017