Akın Taşkan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Hahahhahah kafalar pırıl pırıl
Hahahhahah kafalar pırıl pırıl
Yaptığı milyonlarca yanlış ve yaptığı ufacık icraatlerden sonra mı?Tabii ki hayır, hâlâ Erdoğan'ı destekliyorum.
Ahahah verecek cevabı kalmayınca kaçmış galiba.Ruslardan alınmış ihracat versiyon bir sisteme bu kadar güvenmek ve güvenli olduğunu düşünmek mi? Komik.
Rusların özellikle ihraç sistemler ve sağladığı verilere erişilebilirlik konusunda ABD'den daha sert bir politika izlediğini öğrenmeniz gerekiyor.
S-400 alımı tamamı ile yanlış bir karar.
Hisar A+, O+, U ve Siper gibi 2025-30 arasında yani çok yakın bir tarihte envantere girecek her istere karşılık HSS var iken S-400 almak ne kadar doğru bir karar tartışılır. S-400 alımın götürdüklerinden bahsetmiyorum bile.
Ayrıca ihraç versiyonlar ile ülkenin kendi kullandığı sistemler arasında farklar vardır özellikle HSS gibi kritik bir sistem alıp üstüne birde bunu Rusya gibi bir ülkeden yapıyor iseniz,
4 m2 RCS'li bir hedef için talep edilen tespit aralıkları:
(Rusların kendi kullandığı radar) 92N6A: 480 km'ye kadar
(İhraç versiyon radar) 92N6E: 250 km'ye kadar
Alıntıyı görüntüle
Aynı anda izlenen maksimum hedef sayısı:
(Rus) 92N6A: 99'a kadar
(İhraç) 92N6E: 40'a kadar
Ülkede CHP ve AKP'yi destekleyen herkesin zekasından şüphe duyuyorum. AKP'ye vermemek için CHP'ye, CHP'ye vermemek için AKP'ye oy verilen bir siyasetimiz var. İkisi de iyi işler yaptı ve ikisi de ülkenin içinden geçti. AKP iktidarda çünkü insanlar CHP'nin ne kadar kötü yönettiğini gördü. AKP'ye oy verenler de zaten iki partiyi de görmüş olanlar. Şimdi CHP iktidara gelecek çünkü insanlar AKP'nin ne kadar kötü yönettiğini gördü. CHP'ye oy vereceklerin çoğu da sadece tek partiyi görmüş olanlar. İşin kısası CHP, DP, AKP hepsi aynı. Birini destekleyen diğerini de desteklemiştir. 2023'te ikisinden biri kazanacak ama her halükarda halk kaybedecek.Ali Mehmet Çelebi'nin bu konu hakkındaki bir konuşması var, onu takip etmeni öneririm. Partiden neden istifa ettiğini, Kılıçdaroğlu'ndan ne istediğini ve nasıl tepki aldığını tek tek açıklıyor. Özgür Özel mesela, "Biz Alevi bir çocuğu genel başkan yaparak Dersim ile yüzleştik." diyor. Sanki yüzleşilmesi gereken bir durum var? Şaka gibi, ben Ak Partili olarak Dersim'e katliam demiyorum. Dersim söylemine bile katılmıyorum, orası Tunceli'dir. Dersim, terör örgütünün sloganıdır.
Daha, Sezgin Tanrıkulu var. Canan Kaftancıoğlu var. Lütfü Savaş en son, "Cumhurbaşkanı adayımız sadece başarısına, birikimine göre belirlenmeyecek. Ulusal ve uluslararası karar vericilerin, işaret edeceği bir insanı yapacaklar. Şimdiki konuşulan isimler, sadece belli kişilerin öne sürdüğü isimlerdir." diyor. Şimdi ben ne yüzle, muhalefetin adayına oy vereyim? Başarısına göre belirlenmeyecekmiş ki? Ulusal güçlerin kucağına oturacak adamı aday yapacaklarmış...
Kılıçdaroğlu, "Dış politikayı 180 derece döndüreceğiz." diyor. N'apacak? Dağlık Karabağ'da Azerbaycan'a destek vermeyecek mi? Suriye'de YPG ile mücadele etmeyecek mi? Kıbrıs'ta ikili devlet konusunda diretmeyecek mi? Neresi olduğunu bilmediği, Kapalı Maraş'ı açmak gibi adımları atmayacak mı? Doğu Akdeniz'de haklarımızı aramayacak mı? Libya ile yaptığımız antlaşmalardan geri mi çekecek? S400 gibi, güvenlik gerektiren savunma sistemlerinden vaz mı geçecek? Dış politikamızın nesinden memnun değil de, tamamen değiştirecek?
Muhalefet içerisinde, Manda ve Himaye söylemini destekleyen isimler var. Muharrem İnce, HDP'nin desteği olmadan %31 oy aldı. O seçimde Kılıçdaroğlu'nun CHP'si %22 oy aldı. Seçimin ardından İnce, genel başkanlığı istedi. Kılıçdaroğlu, genel başkanlık için delegelerin seçim yapmasına bile müsaade etmedi. Ve sonuç olarak İnce istifa etmek zorunda kaldı. Ben İnce'ye oy vermem fakat karşımızda güçlü, devleti ileri taşıma hedefi bulunan bir muhalefet olmasını isterim. Ulusal ve uluslararası işbirlikçilerin emrine göre hareket eden bir muhalefet, sadece ülkemize zarar verir.
İlk olarak şunu belirtmem gerek; kendi savunma sisteminizi üretemiyorsanız, mecburen başka ülkelerden satın alırsınız. Ordunuzu sadece ABD ve AB sistemleriyle donatırsanız, onlardan gelecek bir saldırıya karşı tamamen savunmasız kalırsınız.Ruslardan alınmış ihracat versiyon bir sisteme bu kadar güvenmek ve güvenli olduğunu düşünmek mi? Komik.
Rusların özellikle ihraç sistemler ve sağladığı verilere erişilebilirlik konusunda ABD'den daha sert bir politika izlediğini öğrenmeniz gerekiyor.
S-400 alımı tamamı ile yanlış bir karar.
Hisar A+, O+, U ve Siper gibi 2025-30 arasında yani çok yakın bir tarihte envantere girecek her istere karşılık HSS var iken S-400 almak ne kadar doğru bir karar tartışılır. S-400 alımın götürdüklerinden bahsetmiyorum bile.
Ayrıca ihraç versiyonlar ile ülkenin kendi kullandığı sistemler arasında farklar vardır özellikle HSS gibi kritik bir sistem alıp üstüne birde bunu Rusya gibi bir ülkeden yapıyor iseniz,
4 m2 RCS'li bir hedef için talep edilen tespit aralıkları:
(Rusların kendi kullandığı radar) 92N6A: 480 km'ye kadar
(İhraç versiyon radar) 92N6E: 250 km'ye kadar
Alıntıyı görüntüle
Aynı anda izlenen maksimum hedef sayısı:
(Rus) 92N6A: 99'a kadar
(İhraç) 92N6E: 40'a kadar
Buna mı verecek cevabım olmayacak? Şaka mısın? Sizin verecek cevabınız varsa, diğer yazdıklarımı alıntılayın. CHP'nin bu konuda yanlış yaptığını bile söyleyemiyorsunuz.Ahahah verecek cevabı kalmayınca kaçmış galiba.
Milyonlarca yanlış ve ufacık icraatlar mı? Şaka mı yapıyorsun?Yaptığı milyonlarca yanlış ve yaptığı ufacık icraatlerden sonra mı?
O adı lazım olmayan kişi için kendi partisi tepki veriyorsa ihraç edilir bekler görürüz. İkinci video da ki o gereksiz insan kendisi özür dilemişti.Bu forumdaki siyasî muhabbetleri tamamen bırakmaya karar vermiştim ama şu haberi görünce dayanamadım. Ak Parti seçmeninin farkını size göstermem gerek.
Paylaşımdaki videoda da gördüğünüz gibi, AKP'li Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz polise hakaret ediyor. Birisi aracını ihbar etmiş, sistemden plakaya bakıldığında da vekil arabası olarak görülmüyormuş. Polis işlem yapmak istiyor ama vekil karşı çıkıyor. Erdemitli'ye her geldiğinde buna mâruz kaldığını söylüyor. Ayrıca, polislerin açığa alındığını da söylüyorlar ama teyit edilmiş bilgi değil. Umarım böyle bir durum yoktur.
Bu kadın ve bunun kafasındakiler, Ak Partili değil benim gözümde. Bunlar AKP'li. Hiçbir hizmette bulunmazlar, Erdoğan'ın hizmetlerine yaslanır ve seçim kazanırlar. Muhtemelen bireysel olarak bir seçime katılsalar, %0,1 oy bile alamazlar. Ve, umarım partiden kesin ihraç edilirler.
Konuyu gördüğüm an attığım paylaşımı da şuraya bırakıyorum. Twitter'da gezinirseniz, tüm Ak Partili hesapların bu vekili eleştirdiğini görebilirsiniz:
Fakat şu paylaşımdaki videoda gördüğünüz gibi, benzer bir olayı CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan yaptığında, neredeyse hiçbir muhalifin eleştirmediğini, konusunu bile açmadığını görmüştüm. Aramızdaki fark bu işte. Biz adamına göre değil, olaya göre tepki veriyoruz.
CHP'ye oy verenlerin zekasından ben de şüphe duyuyorum.Ülkede CHP ve AKP'yi destekleyen herkesin zekasından şüphe duyuyorum.
Benim böyle bir siyasetim yok. Ülkemde, manda ve himaye sistemini arzulayan bir muhalefet olmasa, yeri gelir ona oy veririm.AKP'ye vermemek için CHP'ye, CHP'ye vermemek için AKP'ye oy verilen bir siyasetimiz var.
İkisi için de, "İyi bir şey yapmadı, tüm yaptıkları kötü." veya tam tersini diyemeyiz. Fakat ortaya artıları ve eksileri koyduğunda, hangisinin fark atıp daha iyi yönettiğini görebilirsin. Önyargılı bir şekilde yaklaşıp, olayları sadece tek taraflı olarak değerlendirirsen, doğru sonuca ulaşamazsın elbette.İkisi de iyi işler yaptı ve ikisi de ülkenin içinden geçti. AKP iktidarda çünkü insanlar CHP'nin ne kadar kötü yönettiğini gördü. AKP'ye oy verenler de zaten iki partiyi de görmüş olanlar. Şimdi CHP iktidara gelecek çünkü insanlar AKP'nin ne kadar kötü yönettiğini gördü. CHP'ye oy vereceklerin çoğu da sadece tek partiyi görmüş olanlar. İşin kısası CHP, DP, AKP hepsi aynı. Birini destekleyen diğerini de desteklemiştir.
2023'te Türkiye kazanacak çünkü zafer Erdoğan'ın olacak.2023'te ikisinden biri kazanacak ama her halükarda halk kaybedecek.
Bana pek samimi gelmedi. Twitter üzerinden yazılı açıklama yapmış. Gerçekten üzgün olsa, o polisin yanına gider ve videoda özür dilerdi. Sağlam bir oyuncu değilseniz, ses tonunuzdan ve mimiklerinizden samimiyetiniz anlaşılabilir.O adı lazım olmayan kişi için kendi partisi tepki veriyorsa ihraç edilir bekler görürüz. İkinci video da ki o gereksiz insan kendisi özür dilemişti.
Kim olursa olsun yaptığı yanlıştır ama AKP o kadını ihraç etmiyorsa ben tepki verdi sayamam.CHP'ye oy verenlerin zekasından ben de şüphe duyuyorum.
Benim böyle bir siyasetim yok. Ülkemde, manda ve himaye sistemini arzulayan bir muhalefet olmasa, yeri gelir ona oy veririm.
İkisi için de, "İyi bir şey yapmadı, tüm yaptıkları kötü." veya tam tersini diyemeyiz. Fakat ortaya artıları ve eksileri koyduğunda, hangisinin fark atıp daha iyi yönettiğini görebilirsin. Önyargılı bir şekilde yaklaşıp, olayları sadece tek taraflı olarak değerlendirirsen, doğru sonuca ulaşamazsın elbette.
Alıntıladığın mesajdaki eleştirilerime tatmin edecek cevap verebilsin biri, CHP'ye oy veririm. O kadar iddialıyım. Benim ülkemin Cumhurbaşkanı, Türkiye'den önce ABD'nin ve dünyanın çıkarlarını gözetecek biri olacaksa, ben ona neden oy vereyim?
2023'te Türkiye kazanacak çünkü zafer Erdoğan'ın olacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana pek samimi gelmedi. Twitter üzerinden yazılı açıklama yapmış. Gerçekten üzgün olsa, o polisin yanına gider ve videoda özür dilerdi. Sağlam bir oyuncu değilseniz, ses tonunuzdan ve mimiklerinizden samimiyetiniz anlaşılabilir.
Benim eleştirdiğim nokta, CHP'li Turan Aydoğan'a kendi parti yönetiminden eleştiri çıkmaması... Ak Parti'de buna benzer bir olay yaşandığında, anında parti yönetimi eleştiriyor. Partiye oy verenler zaten eleştiriyor, benim gibi. Ertesi gün Zeynep Gül Yılmaz'da bir eleştiri mesajı yayınlasın ve olayı tatlıya bağlayalım o zaman...
Buna katılmıyorum. Ak Partinin disiplin kurulu farklıdır, Ak Parti üyelerinin bu vekili eleştirmesi farklıdır. CHP'de, Atatürk'e soykırım yaptı diyenler bile eleştirilmeyip, sahip çıkılıyor. Bu ikisi asla bir tutulamaz.Kim olursa olsun yaptığı yanlıştır ama AKP o kadını ihraç etmiyorsa ben tepki verdi sayamam.
Asıl bu olayı siyasi bir olay olarak algılaman saçma farklı bir olayBu forumdaki siyasî muhabbetleri tamamen bırakmaya karar vermiştim ama şu haberi görünce dayanamadım. Ak Parti seçmeninin farkını size göstermem gerek.
Paylaşımdaki videoda da gördüğünüz gibi, AKP'li Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz polise hakaret ediyor. Birisi aracını ihbar etmiş, sistemden plakaya bakıldığında da vekil arabası olarak görülmüyormuş. Polis işlem yapmak istiyor ama vekil karşı çıkıyor. Erdemitli'ye her geldiğinde buna mâruz kaldığını söylüyor. Ayrıca, polislerin açığa alındığını da söylüyorlar ama teyit edilmiş bilgi değil. Umarım böyle bir durum yoktur.
Bu kadın ve bunun kafasındakiler, Ak Partili değil benim gözümde. Bunlar AKP'li. Hiçbir hizmette bulunmazlar, Erdoğan'ın hizmetlerine yaslanır ve seçim kazanırlar. Muhtemelen bireysel olarak bir seçime katılsalar, %0,1 oy bile alamazlar. Ve, umarım partiden kesin ihraç edilirler.
Konuyu gördüğüm an attığım paylaşımı da şuraya bırakıyorum. Twitter'da gezinirseniz, tüm Ak Partili hesapların bu vekili eleştirdiğini görebilirsiniz:
Fakat şu paylaşımdaki videoda gördüğünüz gibi, benzer bir olayı CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan yaptığında, neredeyse hiçbir muhalifin eleştirmediğini, konusunu bile açmadığını görmüştüm. Aramızdaki fark bu işte. Biz adamına göre değil, olaya göre tepki veriyoruz.
Asıl saçmalayan tek kişi sensin, burada olayı yapan akpli milletvekili, banane chpliden? Konuya boş yere chpye çekmeye çalışıyorsun boş yapıyorsun, ve bunu savunuyorsun boş.Buna mı verecek cevabım olmayacak? Şaka mısın? Sizin verecek cevabınız varsa, diğer yazdıklarımı alıntılayın. CHP'nin bu konuda yanlış yaptığını bile söyleyemiyorsunuz.
He he hocam, siz haklısınız.Asıl saçmalayan tek kişi sensin, burada olayı yapan akpli milletvekili, banane chpliden? Konuya boş yere chpye çekmeye çalışıyorsun boş yapıyorsun, ve bunu savunuyorsun boş.
Ne diyorsun hocam?Asıl bu olayı siyasi bir olay olarak algılaman saçma farklı bir olay