Neler Yeni

AKP'li Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, Polise Hakaret Etti!

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Bu forumdaki siyasî muhabbetleri tamamen bırakmaya karar vermiştim ama şu haberi görünce dayanamadım. Ak Parti seçmeninin farkını size göstermem gerek.

Paylaşımdaki videoda da gördüğünüz gibi, AKP'li Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz polise hakaret ediyor. Birisi aracını ihbar etmiş, sistemden plakaya bakıldığında da vekil arabası olarak görülmüyormuş. Polis işlem yapmak istiyor ama vekil karşı çıkıyor. Erdemitli'ye her geldiğinde buna mâruz kaldığını söylüyor. Ayrıca, polislerin açığa alındığını da söylüyorlar ama teyit edilmiş bilgi değil. Umarım böyle bir durum yoktur.

Bu kadın ve bunun kafasındakiler, Ak Partili değil benim gözümde. Bunlar AKP'li. Hiçbir hizmette bulunmazlar, Erdoğan'ın hizmetlerine yaslanır ve seçim kazanırlar. Muhtemelen bireysel olarak bir seçime katılsalar, %0,1 oy bile alamazlar. Ve, umarım partiden kesin ihraç edilirler.

Konuyu gördüğüm an attığım paylaşımı da şuraya bırakıyorum. Twitter'da gezinirseniz, tüm Ak Partili hesapların bu vekili eleştirdiğini görebilirsiniz:

Fakat şu paylaşımdaki videoda gördüğünüz gibi, benzer bir olayı CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan yaptığında, neredeyse hiçbir muhalifin eleştirmediğini, konusunu bile açmadığını görmüştüm. Aramızdaki fark bu işte. Biz adamına göre değil, olaya göre tepki veriyoruz.

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Sakın sizi savunduğumuz düşünülmesin. Sizin gibiler yüzünden, **başkanımız @RTErdogan'ın** ve gönülden Türk halkına hizmet edenlerin emekleri hiç oluyor. Partinin içine ediyorsunuz. Umarım ihraç edilirsiniz.

wtf ciddi misin

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Gurur duyuyorum millet vekilimiz ile(!)

Şaşırmadım klasik AKP

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Forumun siyasî kısmına dönmek benim hatâm. Araştırmadan, gözlük takarak tek bir düzlemde ilerleyen kitle olduğunu unutmuştum. 2023 seçimleri tekrardan Erdoğan'ın zaferiyle sonuçlanınca, sizlere de iyi gelecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gurur duyuyorum millet vekilimiz ile(!)

Şaşırmadım klasik AKP
CHP'li İstanbul Milletvekili de, klasik CHP'li mi oluyor?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Forumun siyasî kısmına dönmek benim hatâm. Araştırmadan, gözlük takarak tek bir düzlemde ilerleyen kitle olduğunu unutmuştum. 2023 seçimleri tekrardan Erdoğan'ın zaferiyle sonuçlanınca, sizlere de iyi gelecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

CHP'li İstanbul Milletvekili de, klasik CHP'li mi oluyor?
o.O2
ERDUĞAN ERDUĞAN ERDUĞAN

Top Bottom