Güzel etkinlik hocam katılmanızı öneririmBalıkesirde chp binası önünde hala halay çekiyorlar.
Fark ederse kahrolayim. Cumhurbaşkanı reis olduğu sürece sıkıntı yok.gördüğüm kadarıyla her ilde fark yemişler özellikle büyük şehirlerde YRP acayip oy bölmüş
Fark ederse kahrolayim. Cumhurbaşkanı reis olduğu sürece sıkıntı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Verdiğiniz oylar umarım Mehmetçiğe kurşun olarak dönmez. Bölücüleri kazandırdınız
Anlamaz Boşver .
Verdiğiniz oylar umarım Mehmetçiğe kurşun olarak dönmez. Bölücüleri kazandırdınız
Ya kardeşim çok konuşma sen bence geçircem ben seni süzgeçtenAnlamaz Boşver .
Beyninin Süzgecinden Geçirmeni Tavsiye Ederim .
Yaşın 16 dan fazla değilYa kardeşim çok konuşma sen bence geçircem ben seni süzgeçten
Kendine Makarna Yaparken Süzgeçten Geçiyorsun Zaten Bu Sadece Bilgi Süzgecini Tıkıyorsa .Ya kardeşim çok konuşma sen bence geçircem ben seni süzgeçten
Çok ön yargılısınız hocamYaşın 16 dan fazla değil
Eleman bölücüleri ülkeye alanın chp olduğunu da sanıyordur.Bölücüleri kazandırdınız
Eleman bölücüleri ülkeye alanın chp olduğunu da sanıyordur.
Araştırmanı şiddetle öneriyorum "Megri megri"
hadi lan ordan bölücüleri kazandırmışız işinize gelmeyince PKK yok terorist yok vatan haini bir kurtulamadık sizdenFark ederse kahrolayim. Cumhurbaşkanı reis olduğu sürece sıkıntı yok.