Neler Yeni

AKPYE CHPDEN Tarihi Darbe

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Terörü kimse sevmez. Ama bi selam yolladı diye de terör ilan edilmez föttöyle resmi olanlara ne demeli? Onlarısa düşünmek lazım
Teröriste Kim sevicilik yaptıysa kim kimle fotoğraf çekildiyse ona terörist gözüyle bakılmalı.

Bugün demle sıkı fıkı olan tek parti CHP.
CHP nin bazı listesinde demliler(hdp) bulunuyor zaten.Bunu karşılıksız yaptıklarını mı sanıyorsunuz ?

Sadece selamladı diye geçilmemeli.
Zaten kendiside el sallayarak geçmemiş.

Bugün seloya selam yollayanlar, teröristlere belediye bütçesiyle şarki söyletenler.
İleride 2.çözüm sürecinin kapılarını aralar.

Bu dediklerim reisci arkadaş içinde geçerli( alıntı yapamadım telefonda olduğum için)

Teröriste Kim sevicilik yaptıysa kim kimle fotoğraf çekildiyse ona terörist gözüyle bakılmalı.

CHP nin bazı listesinde demliler(hdp) bulunuyor zaten.Bunu karşılıksız yaptıklarını mı sanıyorsunuz ?

Bugün seloya selam yollayanlar, teröristlere belediye bütçesiyle şarki söyletenler.

Bu dediklerim reisci arkadaş içinde geçerli( alıntı yapamadım telefonda olduğum için)
Bütün ülke chp ye oy verirken haksız siz haklısınız yani? Zamanla görücez herşeyi... Tabi birileri oyun ve iftira oynamazsa...

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bütün ülke chp ye oy verirken haksız siz haklısınız yani? Zamanla görücez herşeyi... Tabi birileri oyun ve iftira oynamazsa...
Bunu çözüm süreci rezaleti yaşandıktan sonra bile yıllardır AKP'nin 1.parti olmasıyla benzetebiliriz.

Çoğunluk ile baksaydık işe Türkiye'nin en başarılı hükümeti akp derdik ama değil
ülkeyi Araplara teslim etmeyi çalışan bir hükümet

CHP nin aldığı oylar kendisinin değil zaten ak Parti'ye karşı kullanılan oylar CHP 5 sene içerinde adam gibi çalışmazsa onlarda gidicek.

Ak Parti'nin de arkasını yaslayacak yeni lider bulmali Erdoğansız bir hiçler onunda yaşı var.
Bulamazlarsa o parti dağılır.O zamanda CHP ve YRP yarışı izleriz.

Son düzenleme:

SeryXS

80+ Bronze
Sebepsiz yere tutuklu bence de .
Sebepsiz yere mi?
1712051851729.png

Çocuk katili PKK başı aponun heykelini dicekmiş senin ben suratını..
bunlara selam yollayanda teröristtir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1712052101552.png
1712052145683.png

Tamda aradığım fotoğraf 😃

Atatürkçüyüm diyip teröristlere selam gönderen partiye oy vermeye devam edin siz.

Son düzenleme:
Sebepsiz yere mi?
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Atatürkçüyüm diyip teröristlere selam gönderen partiye oy vermeye devam edin siz.
Biz ederiz oy veren tüm herkes haklı bi sen haksızsın değil mi? Ünlüler artistler yeşilçamcılar emekliler gençler haksız sen haklısın değil mi? her şey bi selamda bitiyor yani? Kafanız bu şekilde çalışıyorsa geleceğinizi düşünemiyorum

Sebepsiz yere mi?
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Ben eminim chp iktidarda iyice yükselirse şehit haberleri artık olmayacak, ve de ülkede yabancı uyruklu vatandaş görmeye devam etmeyiz.. İsmini sayamadığım bir çok iyi şeyler daha olur.. Sizin derdiniz bi selam göndermekte kalmış bir şey demiyorum.. neysem ;)

Son düzenleme:
Bak işte selonun bu arkasındaki resmi astığınu ilk kez görüyorum. Ben suçsuz girdi diye biliyordum ama bu resim şimdi neden içerde olduğunu gösteriyor

Hayırlısı olsun bakalım. Türkiye seçti elbet doğruyu yanlışı zamanla göreceğiz neler yaptıklarını

SeryXS

80+ Bronze
Top Bottom